Biele obrazovky pady do winu,posuvanie systemoveho casu nefunkcne save gamy a kopec ineho co tam este spred dvoch dni spominaju na 3dm... fakt prelomena ochrana DRM...
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Ked mam Steam hru: Metal Gear Solid V Phantom Pain a preinstalujem win, nepridem o postup v kampani? Staci mi iba cez Steam zalohovat hru a je jedno ci po nej budu aj updaty mal by som vzdy zacat tam kde som skoncil alebo nie? Diky.
Vie mi niekto dat postup ako spustit Afterburner od MSI v tejto hre? Chcem si pozriet urcite veci, teplotu vytazenie CPU atd,ale FRAPS mi na to nestaci. Diky za rady
mate nejaky vseobecny tip na tu hru? minule som to kupil v akcii, ale doteraz som tomu neprisiel na chut. hram uz cez 12 hodin, ale som iba v 9. misii, kazdu misiu hram min. na 5 pokusov lebo si ma ti hajzlici furt vsimnu. a to som myslel ze cistenie taborov vo Far Cry 3 bola otrava. vyzera to tak ze este chvilu snajperku mat nebudem aby som ich vsetkych mohol sundat z dialky, navyse potom nebudem vediet ako unasat ludi.
celkom by som bol zvedavy na pribeh hry, ale pri tom tempe to dohram az na dochodku...
tak ono to nieje hra na styl - vyzabijaj vsetkych - ak mas misiu typu infiltracie, tak sa infiltruj, vykonaj co mas a chod prec. Hlavne pri tych vacsich pevnostiach.
Nahratych cez 35 hodin a bavi to, som na zaciatku, len treba ist pomaly, tagovat nepriatelov a hlavne neist stylom FC kde s iv tabore vsetkych zabil. Treba sem tam prekazky uspat, ak maju dobry stat tak fulton, a ist dalej.
ved to tak aj robim. ked misiu restartnem 5x tak nie kvoli tomu ze ma zabiju ale ze si ma vsimnu. napr. teraz som tam kde treba z vaznice oslobodit mudzahedina. vazni su v miestnostiach, takze aby som ich dostal prec musim ich vyniest na dvor a odtial ich vyfultonovat, ale dvor sa hemzi rusakmi, takze najprv sa musim zbavit nejako ich...
kazda missia sa da prejs aspon 15 timi sposobmi,takze je to na tebe. na takuto hru neexistuje nejaky vseobecny postup. pouzi dymove granaty napriklad,odhadzuj zasobniky aby nepriatelia isli po tom,moznosti ako dreva. Sa mi nestalo aby som v nejakej misii nenasiel recept ako to dokoncit.
chlapi hladam nieco ako pribeh k celej serii Metal gear, bolo to nieco robene formou blogu alebo tak nejak, proste taky clanok zo skutocnosti preco tam vznikol tento konflikt. nemozem to nikde najst. Mozte mi niekto poradit ako sa to volalo pripadne link. Dakujem.