Mrzne novy pc
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Mrzne novy pc
obnovim tuto temu,aj ke uz som zacal aj novu.
zdroj som kupil novy,ale ako vidim,v tom chyba nebola
zas mi to vcera zmrzlo..a to uz druhy krat pri hre Grim Dawn,co je dost nenarocna hra..mam zapnuty vsync,cize gpu ide na 600Mhz a cpu sa tiez flaka
ohladom memtest..neviem to spustit,urobil som si bootovaci klucik,ale nenabotuje z neho,myslim ze je to tym,ze mam v biose nastavene UEFI..predtym islo nastavit aj UEFI+legacy,ale to uz z neznamenoho dovodu nejde
skusal som ale pustat vstavany win 10 mem test,ktory tiez ide cez restart a v strednej zlozitosti ten test presiel bez chyby..
inak to chrcanie z reprakov je nieco ako soundloop toho co naposeledy slo zo zvokovky..akurat to je zdeformovane..
tu je nieco podobne
https://www.youtube.com/watch?v=ReNgwGqoz18
alebo
https://www.youtube.com/watch?v=pJG3NIOK-70
zdroj som kupil novy,ale ako vidim,v tom chyba nebola
zas mi to vcera zmrzlo..a to uz druhy krat pri hre Grim Dawn,co je dost nenarocna hra..mam zapnuty vsync,cize gpu ide na 600Mhz a cpu sa tiez flaka
ohladom memtest..neviem to spustit,urobil som si bootovaci klucik,ale nenabotuje z neho,myslim ze je to tym,ze mam v biose nastavene UEFI..predtym islo nastavit aj UEFI+legacy,ale to uz z neznamenoho dovodu nejde
skusal som ale pustat vstavany win 10 mem test,ktory tiez ide cez restart a v strednej zlozitosti ten test presiel bez chyby..
inak to chrcanie z reprakov je nieco ako soundloop toho co naposeledy slo zo zvokovky..akurat to je zdeformovane..
tu je nieco podobne
https://www.youtube.com/watch?v=ReNgwGqoz18
alebo
https://www.youtube.com/watch?v=pJG3NIOK-70
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
pozri ja ti stále tvrdím použi integrač na niekoľko dní a uvidíš či ti to robi zvukovka . samozrejme zvukovka je napajaná z dosky môže to byť aj ňou . ale pokiaľ nezoženieš aspoň dočasne zvukovku inú nezistiš či táto je zlá
Spoiler: ukázať
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ak by to robila zvukovka,davam do predaja asus xonar d1,vidim ze slot na nu jeden mas
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Memtest som nakoniec spustil a 6 hod bez chyby,takže ram sú ok.
Ad zvukovka,za par dni s integrovanou nicnezistim,keďže minto nezblbne niekedy do mesiaca vobec a fakt nebudem mesiac počúvať,ako mi z monitorov ide piskľavý zvuk,čo vzniká pri pohybe myšky.
Este potestujem par veci,hlavne gpu dám na def. A potom este nejaké nastavenie memory manegmentu vo win. Ak to nepomôže,kúpim zvukovku.
Ad zvukovka,za par dni s integrovanou nicnezistim,keďže minto nezblbne niekedy do mesiaca vobec a fakt nebudem mesiac počúvať,ako mi z monitorov ide piskľavý zvuk,čo vzniká pri pohybe myšky.
Este potestujem par veci,hlavne gpu dám na def. A potom este nejaké nastavenie memory manegmentu vo win. Ak to nepomôže,kúpim zvukovku.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Update
Upravil som par veci v registroch a znizil graf.pamat na default a zatial to ide ok, Plus som uplne vycistil driver a nahodil novy.
Upravil som Pagedpoolsize ..tam som to kus zodvihol
a potom som upravil,nech win pocka na gpu trochu dlhsie predtym kym ju zhodi..to by sa mozno hodilo aj inym ludom..
Upravil som par veci v registroch a znizil graf.pamat na default a zatial to ide ok, Plus som uplne vycistil driver a nahodil novy.
Upravil som Pagedpoolsize ..tam som to kus zodvihol
a potom som upravil,nech win pocka na gpu trochu dlhsie predtym kym ju zhodi..to by sa mozno hodilo aj inym ludom..
- spencer
- Používateľ
zaujmavé vizerá že si to zobral vážne ale ak ti to aj tak bude padať tak už ťa asi mrdne držím palce kľudne môže byť problém aj niekde tu PC-čka sú proste nevyspitateľné
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
myslim ze je to GK..staci si zadat do google " soundloop crash"
ak padne,tak na na default aj gpu..a ak padne aj potom,tak som v riti a v alze uz kartu nekupim nikdy
ludia to tam obcas riesia aj podtaktovanim..co je pre mna neprijatelne
ak padne,tak na na default aj gpu..a ak padne aj potom,tak som v riti a v alze uz kartu nekupim nikdy
ludia to tam obcas riesia aj podtaktovanim..co je pre mna neprijatelne
- spencer
- Používateľ
ja mám s alzou len dobre skúsenosti aj s prístupom . jedine čo mi zatiaľ nesdelo ale kašlal som na to je moja PC skrynka doma ju otvorim a bolo vidieť že bola používana a ochranné folie a podobné len tka zfušované otlačkové . pri tom na shope mali že je nová . ale nevystrájal som . a čo má s tvojou GK alza ? inde by si kupil bezproblémovi kus ?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mne takto blbla 270x, v testoch obstála, avšak keď som hral CS, pravidelne mi to padalo. Skúšal som ovládače, vymenil zdroj, až po výmene GK sa to už neopakovalo.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
gk moze byt pouzita/vratenaspencer napísal:ja mám s alzou len dobre skúsenosti aj s prístupom . jedine čo mi zatiaľ nesdelo ale kašlal som na to je moja PC skrynka doma ju otvorim a bolo vidieť že bola používana a ochranné folie a podobné len tka zfušované otlačkové . pri tom na shope mali že je nová . ale nevystrájal som . a čo má s tvojou GK alza ? inde by si kupil bezproblémovi kus ?
v alze je vacsia pravdepodobnost,ze mas nie uplne novy kus,kedze je tam dost velky obrat,oproti inym shopom
ale aj s predoslou amd 6970 som mal problem,ze pamate museli ist n def. ink to mrzlo /GSOD
- spencer
- Používateľ
vieš lebo ja keĎ mám kartu s dodatkom Golden Sample som si vedomí že už moc taktovať oproti ostatným vyrobcom nepôjde . nie je to aj tvoj prípad ? jo alza sa pokazila čo sa týka cien začinala s nizkými teraz keDˇma veľku reklamu začina na sa napr. na heureke prepadať v porovnani cien .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vidis,teraz kukam a GK je pretaktovana ..aj pamat
cize zatial platia len tie upravy registrov
cize zatial platia len tie upravy registrov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zas to padlo..zvuk co siel z reprakov sa nedal pocuvat..
zvukovku som vymontroval a idem na hroznom a rusenom zvuku zo zvukovky co je na MB...
skusim hrat zaklinaca ostoset teraz a uvidim
zvukovku som vymontroval a idem na hroznom a rusenom zvuku zo zvukovky co je na MB...
skusim hrat zaklinaca ostoset teraz a uvidim
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Rusene to mas preto lebo to mas zrejme na jednu zasuvku aj s reprakmi, teda ak mas reproduktory nejake každopádne to testuj, zbytocne kupovať novu zvukovku ak ti to padne aj na integrovanej nahodou
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
creativka rusena nebola..sice mam este aj izolator zemnej slucky..bez neho to rusila aj creativka
a ano,mam to v jednej zasuvke vsetko ..
mozem skusit dat predluzovacku na inu,ale tusim v izbe su vsetky zasuvky na jednej vetve..ci ?
a ano,mam to v jednej zasuvke vsetko ..
mozem skusit dat predluzovacku na inu,ale tusim v izbe su vsetky zasuvky na jednej vetve..ci ?