nVidia GeForce GTX 1080 (recenzie, informácie...)
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: nVidia GeForce GTX 1080 (recenzie, informácie...)
Nechcem vyzerať ako cocot, ale pokiaľ človek plánuje v budúcnosti najlacnejšiu verziu ako ja, keďže mám v pláne osadiť vodníka, objednať si ju zo zahraničia je stále lacnejšia varianta ...nuž keď sa karta pokašle problém s RMA .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tj matej to zhrnul a celkom to sedi do mojho odhadu
https://www.mironet.cz/asus-geforce-gtx ... +dp274040/
Nejaka prva cena takze sme asi neboli daleko. Uvidime nereferencne.
.
Takže alza to zaokruhli na 750. Ale tak tieto founders edition majú byť vraj drahšie ako klasická 1080 alebo to bola len nejaká fáma ?stiv napísal:https://www.mironet.cz/asus-geforce-gtx ... +dp274040/
CPU: i7-9700k MB: GIGABYTE AORUS Z390 PRO GPU: Gainward GeForce® GTX 1080 Ti Phoenix RAM: G.SKILL Aegis 16GB KIT DDR4 3000MHz PSU: Corsair RM650W SSD: Samsung 980 1TB Case: NZXT H700 Monitor: Dell AW2721D
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Leon napísal:Ale Asus a Founders nejak spolu nesedí nie?
Sedi, Founders je referencna verzia. Referencne moze predavat so svojim logom na krabici hocikto. Grafiky by ale mali byt uplne rovnake ci kupis od Asusu, EVGA, MSI, Gigabyte atd
Nie dobre si pochopil, nereferencne - tie s vlastnym chladicom maju byt o 100 dolarov lacnejsie, netreba na to zabudat... hold doteraz to byvalo skor naopak, uvidime ako sa s tym vysporiadaju vyrobcovia a eshopy. Pridu az po Computexe.Purejoke napísal:Takže alza to zaokruhli na 750. Ale tak tieto founders edition majú byť vraj drahšie ako klasická 1080 či som to zle pochopil ?stiv napísal:https://www.mironet.cz/asus-geforce-gtx ... +dp274040/
btw 740€ mi to tam ukazuje pri tej referencnej ?
ved to je presne co som pisal na predoslej strane http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 7#p1306099
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nj to som nevedel, že to budú predávať ešte aj výrobcovia samotný pod svojími značkami.Eddward napísal:Referencne moze predavat so svojim logom na krabici hocikto.Leon napísal:Ale Asus a Founders nejak spolu nesedí nie?
.
no to je ten paradox trosku ze cenovo je referencna drahsia https://www.youtube.com/watch?v=X89lXHcCa7s
nereferencne budu preto podla mna okolo 600-650..
(mna to na druhu stranu kus sere, planujem tam vodny blok a este si musim priplacat za referencnu?)
nereferencne budu preto podla mna okolo 600-650..
(mna to na druhu stranu kus sere, planujem tam vodny blok a este si musim priplacat za referencnu?)
- Leon
- Pokročilý používateľ
veď si počkaj na nereferenčné. Či čo chceš mať silou mocou z prvých várok?
.
fullcover blok ide vacsinou na referencnu kartu. ako zatial nevieme ci budu menit rozlozenie PCB atd, ale aj tak to moze skoncit tak ze vodari budu musiet priplacat za founders edition...
ved staci len pockat, za priplatok budu len tie zo zaciatku pre nedockavych. Nereferencne, aj ked budu mat nizsiu cenu ako founders edition, nedostanete skor. A ked uz dojdu, tak referencaky pojdu s cenou dole.
- Leon
- Pokročilý používateľ
a oni sú momentálne windforce, strix, gaming, superclocked atď edicie referenčné ?valistar napísal:fullcover blok ide vacsinou na referencnu kartu. ako zatial nevieme ci budu menit rozlozenie PCB atd, ale aj tak to moze skoncit tak ze vodari budu musiet priplacat za founders edition...
.
urcite? vraj sa ta founders edition bude predavat po celu dobu tejto generacie (nie len ako starter) a nikde nevraveli ze cena pojde dole, prave naopak od zaciatku pisu ze bude drahsia nech s tym ludia rataju...yesper napísal:ved staci len pockat, za priplatok budu len tie zo zaciatku pre nedockavych. Nereferencne, aj ked budu mat nizsiu cenu ako founders edition, nedostanete skor. A ked uz dojdu, tak referencaky pojdu s cenou dole.
Pri 9XX rade sa dal FC kupit snad na vacsinu kariet. Referencku by som osobne nekupoval ak to nechces cim skor a nevadi ti pockat na normalne. Preco? Lebo je draha ako nereferncne a debilne sa potom predava.valistar napísal:fullcover blok ide vacsinou na referencnu kartu. ako zatial nevieme ci budu menit rozlozenie PCB atd, ale aj tak to moze skoncit tak ze vodari budu musiet priplacat za founders edition...
.
Stiv: ma v tomto pravdu referencna karta sa vždy horšie predáva chrám boch ak povieš že na tom bol vodný blok, ja si radšej počkám na bloky aj pre iné verzie lepšia predajnosť v budúcnosti