Obraciam sa na Vás z dôvodu členstva čiernej listiny bazáru. Viem, nie som jediný kto sa už pokúšal vyplakávať a sťažovať, nepopieram, rank mi bol pridelený oprávnene.
Nebudem sa zbytočne rozpisovať, tak k veci . Celkovo som 2x porušil pravidlo s číslom 3.4 čo je pravidlo tykajúce sa paralelného predaja. Čo sa teda stalo ?
1. prípad
2. prípadPon 16. Sep, 2013, 21:59
Toto je varovanie týkajúce sa odosielania: viewtopic.php?f=2&p=1075932#p1075932
PB3.4 Paralelný predaj - 40
V obidvoch prípadoch sa mi podarilo nenapísať do vlákna info že tovar predávam aj inde . Naposledy som predával xbox, kde sa mi prihodilo to isté. Istý užívateľ sa mi ozval formou SS že by to zobral, no nemal peniaze na účte. Dohodli sme sa že počkám pokiaľ mu nabehne výplata a ďalšie náležitosti budeme riešiť poštou . Medzitým sa mi ozval "kamarát" že ho zoberie na 100%, asi každý vie ako to na koniec dopadlo . Box u mňa, nespokojný klient s tým že dopredu vložil peniaze na svoj účet a ja som sa len ani neozval . Následne mail o bloknutí bazáru a nepríjemné pinpongovanie správ na adresu kupujúceho . Všetko mi je jasné, patrím do podsvetia, bla bla, poučil som sa ale nikoho som nikdy neokradol ani neoklamal .Uto 19. Aug, 2014, 22:31
Toto je varovanie týkajúce sa odosielania: viewtopic.php?f=2&p=1139132#p1139132
Pararelny predaj uz po druhykrat, takze blacklist pre bazar.
Touto cestou na záver by som poprosil kompetentných o zváženie mojich skutkov. Akceptujem odmietnutie žiadosti, čiastočne aspoň zmena motivačnej čiernej farby by tiež potešila .
a.