takze operacia bola nevyhnutna

aky vysledok?
1. vcera som to debil skusal nozikom na sadrokarton, neodporucam strasne tazko to islo, tie listy su dost hrube a nevedelo mi to tam poriadne vojst, akurat som procesor doskriabal, zarezy cca 2mm od okraja. skoncilo to tym ze som zarezal do palca na jednej a potom na druhej ruke
2.dnes mi zena kupila stare dobre ASTRY a bola to robota na 5 min, po orezani silikonu som jemne stocil IHS a ten lahho odpadol.
3. IHS nebol letovany, bola tam stara tvrda pasta jak svina
4.smdcka som neporusil
5. ked som videl tie zarezy co som sposobim tym nozom, asi som rezal z uhla tak som to ani nexcel skusat, proste je vidno med, a da sa to nechtom zistim ze som to dorafal
6. vyrovnal som piny listom zo sadrokartonoveho nozika a vlozil do socketu
7. nastrihal som tenke pasiky izolacky a nalepil ich po krajoch procesora len tak zhruba
8. dal som pastu a pricapil IHS a na to stock chladic
9. pozapajal vsetko a isiel som to spustit, mal som palec na zdrojovom vypinaci ak by to zacalo horet
10. doska pipla, procesor najdeny, normalne som vosiel do WIN, spustil som prime95
Vysledok: procesor na plne gule ma teploty po pol hodine max 47C na stocku, predtym delidom boli 95C-101C do 20 sekund a padlo to
teraz sa chcem spytat nejakeho odbornika ze ci tie skrabance(vidno med) mozu nieco skratovat? vypada to fakt drsne

su tam nejake obdvody.