skus kabel, davno som i ja s tym istym maturoval,
vymenil som kabel....
vraj bol tzv slepy
GTX970 - nejde DP ani HDMI
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: GTX970 - nejde DP ani HDMI
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako som pisal, DP kable som skusal dve, a nejdu ani s jednym monitorom (2560x1440 a 1680x1050).
ale kupil som dual link DVI a s tym to ide, takze v konecnom dosledku vsetko OK, akurat neviem co s tou grafikou, este je nejakych 8 mesiacov v zaruke, tak neviem ci reklamovat alebo co...
ale kupil som dual link DVI a s tym to ide, takze v konecnom dosledku vsetko OK, akurat neviem co s tou grafikou, este je nejakych 8 mesiacov v zaruke, tak neviem ci reklamovat alebo co...
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Pusti ju niekedy do sveta ako plne funkcnu a buduci majitel ti moze vrelo podakovat.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
neviem z akeho dovodu si dostal chut po 4 mesiacoch prispiet do tohoto topicu... stale nejsom presvedceny ze chyba je (len) v grafike, podla toho co som cital na nete o tychto problemoch v inej zostave by to mohlo kludne fungovat. ale skusim reklamovat tesne pred koncom zaruky, ked uz snad GTX970 sa nebudu predavat a tym padom by som mohol dostat naspat prachy a spravit upgrade zadarmo
inac teraz pozeram ze zaruka je 36 mesiacov, takze do novembra 2017, takze pripadny kupca by to mohol tiez vyreklamovat
inac teraz pozeram ze zaruka je 36 mesiacov, takze do novembra 2017, takze pripadny kupca by to mohol tiez vyreklamovat
Spoiler: ukázať