Pre mňa je hratelné napr ako som postol hore Doom, že všetko na ultra, so všetkým na max. A mať 50fps. Alebo keď v nejakej inej hre nebude stíhať tak znížiť trocha AA. Ale nie, že nazveš niečo hratelným ako 390 na 4K, prosim Ťa ....

Tak taka definicia "hratelnosti" so single gpu tu nebude este roky.Leon napísal:Pre mňa je hratelné napr ako som postol hore Doom, že všetko na ultra, so všetkým na max. A mať 50fps
kde som napísal že 20fps je ok...Leon napísal:keď považuješ za hratelné 20 fps tak ok. Potom môžeme aj o 970ke tvrdiť že je hratelná na 4K. Alebo so všetkým na minimum, keď je pre Teba hratelné, tak v pohode.
Pre mňa je hratelné napr ako som postol hore Doom, že všetko na ultra, so všetkým na max. A mať 50fps. Alebo keď v nejakej inej hre nebude stíhať tak znížiť trocha AA. Ale nie, že nazveš niečo hratelným ako 390 na 4K, prosim Ťa ....
lenže to si napísal leda tak ty a nie ja... s 390 na low mať 45 fps je hratelné (viac FPS ani nevytlačia na 4K)
... ale s 1080 mať 50 fps (viď Doom to už dáva) všetko na ultra a max AA už hratelné nieje .... ok dobre vedieť
mám dojem že píšeme o tom istom ale nejak si to nedávame dokopyLeon napísal:Ja som tvrdil, že "ked povypínaš blbosti stačí ti už aj niečo ako 390" ?
... Veď to ty si prišiel a povedal, že ultra settings/všetko na max bez zapnutých AA je nehratelné, ale 390 je na 4K hratelná s osekanými nastaveniami
Niečo ako 390 vôbec nestačí na 4K aj keď vypneš všetko a zavrieš oči.
Ani 1080 nestačí tak aby minimum nebolo nejaké hrozné. Len som chcel ukázať, že 1080 OC už v niektorých hrách (zhodou náhod Doom) dáva s ultra a všetkým na max 45/50 fps. A keĎ si vypnem nejaké to AA, tak sa v iných hrách dostanem aj na vyššie čísla kde minimum už nebude bolieť oči.
Momentálne je cena GTX 1080 FE od každého výrobcu 600 +/- 20 EUR bez DPH a MOC cena je stanovená na 790 eur s DPH. Cena GTX 1070 bude 520 EUR +/- bez DPH. Asus Strix 1070 si reálne kúpiš na slovensku za cca 400-450 EUr s DPH. Ja si idem po svoju Evgačku už Pondelok, veľmi sa mi čakať nechcequicky napísal:vzdy boli neref drahsie takze fakt nechapem...ci mylim sa?:) ceny budu dost vysoko minimalne pri launchi.dalo sa cakat,ze ak karta bude mat taky vykon tak nebude za 600eciek proste