Satelitny komplet
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Satelitny komplet
Budem sa stahovat do noveho bytu a potreboval by som poradit ohladom satelitneho kompletu. Moje poziadavky su nasledovne:
- 2 tunery s tym, ze 1 program budem moct sledovat a zaroven nahravat iny.
- minimalne podpora HD a veci s stym spojenych.
- moznost streamovat vysielanie po sieti cez dlna (aby som mohol sledovat na pc/tablete alebo na tv v spalni), najradsej cez lan (teda nie wifi).
- moznost osadit interny disk (nezalezi ci 2.5" alebo 3.5", velkost aspon 2TB).
- stabilna prevadzka, nie ze bude zamrzat alebo sa restartovat a pod.
Cenovo by som sa rad vosiel do 500€ komplet (prijimac, parabola, atd...), ale v pripade zaujimavej zostavy nerobi problem aj navysit rozpocet.
Vedel by prosim niekto poradit rozumny komplet?
Dakujem vopred za rady.
- 2 tunery s tym, ze 1 program budem moct sledovat a zaroven nahravat iny.
- minimalne podpora HD a veci s stym spojenych.
- moznost streamovat vysielanie po sieti cez dlna (aby som mohol sledovat na pc/tablete alebo na tv v spalni), najradsej cez lan (teda nie wifi).
- moznost osadit interny disk (nezalezi ci 2.5" alebo 3.5", velkost aspon 2TB).
- stabilna prevadzka, nie ze bude zamrzat alebo sa restartovat a pod.
Cenovo by som sa rad vosiel do 500€ komplet (prijimac, parabola, atd...), ale v pripade zaujimavej zostavy nerobi problem aj navysit rozpocet.
Vedel by prosim niekto poradit rozumny komplet?
Dakujem vopred za rady.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Re: Satelitny komplet
skylink?
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Moze byt, pripadne aj card-share. V podstate by som rad mal ceske a slovenske programy, dalej discovery a pod. a napr. Auto Motor Sport TV.
Rozmyslal som aj nad Magio SAT, ale netusim, ci by bola moznost dual-tunner a dlna stream po sieti.
Rozmyslal som aj nad Magio SAT, ale netusim, ci by bola moznost dual-tunner a dlna stream po sieti.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
ide o to,ci viac druzic,akych druzic.....v podstate by som siel do VU+ SOLO 2 + 1TB ,parabolu taku 80cm duralovu(nezhnije)....twin LNB a mas vystarane.....tam nejako na parabole a ani na LNB moc nezalezi.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
VU+ Solo 2 mám a môžem len odporučiť má všetko čo požaduješ. Je rýchly a stabilný. Cena bola dosť vysoká ale už má nástupcu Solo 4k, tak tie ceny trochu padli. Keď som ja kupoval (presne pred rokom) stál 290
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Skylink nepodporuj uz len z principu. Co vsetko stale vymyslaju so svojimi "servisnymi poplatkami" a kolkokrat uz dvihli ceny. Nedal by som im ani cent.
Ked som velmi davno kupoval satelitne veci ja, tak som to mal takto:
- Parabola: U nas staci 60-80 cm, ja som kupil 90 cm pre dobry pocit a zasnezenu oblohu. Bral som hlinikovu Gibertini (dobra znacka, kvalita aj pevnost).
- LNB konvertor: Inverto Black Ultra (inverto je dobra znacka, po nete najdes kopec dobrych skusenosti), kup ten s dvomi alebo styrmi vystupmi.
- Krabicka: Ako uz bolo spomenute - vyrobky od VU+ su super. Konkretne sa staram o jeden VU+ Solo2 a je to rychla masinka, nemrzne, rychlo ide menu, pravidelne vychadza modifikovany firmware (VTI), zdielanie hocijakym smerom, nahravanie na 2,5" disk a nasledne pohodlne stiahnutie *.ts suboru cez FTP, atd. Urcite su aj ine krabice dobre, ale VU+ mozem osobne odporucit (treba kupit model s rychlym CPU).
- Motor asi nepotrebujes, ked budes prijimat nejaky komplet balikov (Skylink, UPC, atd).
Az by si chcel nejake rady ohladom card sharingu, tak napis do SS.
Ked som velmi davno kupoval satelitne veci ja, tak som to mal takto:
- Parabola: U nas staci 60-80 cm, ja som kupil 90 cm pre dobry pocit a zasnezenu oblohu. Bral som hlinikovu Gibertini (dobra znacka, kvalita aj pevnost).
- LNB konvertor: Inverto Black Ultra (inverto je dobra znacka, po nete najdes kopec dobrych skusenosti), kup ten s dvomi alebo styrmi vystupmi.
- Krabicka: Ako uz bolo spomenute - vyrobky od VU+ su super. Konkretne sa staram o jeden VU+ Solo2 a je to rychla masinka, nemrzne, rychlo ide menu, pravidelne vychadza modifikovany firmware (VTI), zdielanie hocijakym smerom, nahravanie na 2,5" disk a nasledne pohodlne stiahnutie *.ts suboru cez FTP, atd. Urcite su aj ine krabice dobre, ale VU+ mozem osobne odporucit (treba kupit model s rychlym CPU).
- Motor asi nepotrebujes, ked budes prijimat nejaky komplet balikov (Skylink, UPC, atd).
Az by si chcel nejake rady ohladom card sharingu, tak napis do SS.
- BL4CKW4T3R
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2016, 12:56
Ak by si hladal niečo na sharing cez CCcam tak odporučam
mám s nimi dobré skusenosti, maju aj backup server pre pripad že ten hlavny by bol nedostupny. Signal a rychlsoť super
Kód: Vybrať všetko
www.cardsharingserver.com
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Dakujem vsetkych za rady/podnety. VU+ Solo2 vyzera naozaj super. Aktualne riesim nabytok a podobne zalezitosi, ale v nasledujucih tyzdnoch sa snad dostanem aj ku satelitu.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Len doplnim info. Nakoniec som kupil VU+ Solo 2. Za cenu 245€ proste nebolo o com premyslat . Disk (1TB) som mal doma. Original software nepodporoval softcam, takze som nahral VTI, Nech som vsak robil cokolvek, prijimac nedokazal naladit viac ako 45 "nezmyselnych" stanic z Astry 19.2 a 23.5. Problem pretrvaval aj po aktualizovani systemu na poslednu verziu a konfiguracneho suboru satelitov. Takze som tam nakoniec nahral OpenPLI, ktory na prvy pokus naladil kompletny Skylink cez fastscan.
Dakujem vsetkym za rady.
Dakujem vsetkym za rady.
OpenPLI som mal najskôr, potom z neznámeho dôvodu asi po 9 mesiacoch nenabootoval tak som tam dal VTI, zatiaľ veľká spokojnosť. S ladením na VTI som problém nemal.Frčím na ňom dodnes. Nech slúži
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
je aj nejaka lacnejsia alternativa ci sa oplati kupit rovno solo 2 ?
btw. kde si ho kupil za 245e ?
btw. kde si ho kupil za 245e ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
moc sa do toho nerozumiem, ale co ma ovela lepsie oproti tomuto ?
http://www.domoss.sk/ab-cryptobox-650hd
http://www.domoss.sk/ab-cryptobox-650hd
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs