World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ja nemam este ani T28 aj ked MT a TD misie mam hotove hadam pol roka a LT mam bez vyznamenania tiez hotove. HT mam takmer hotove, ale akosi sa mi nechce hrat specialne na posledne misie. (a arty mam len prvu, fakt nemam nervy na to hrat zase arty - aj ked vzhladom na top of the tree tohoto mesiaca by som mohol skusit)
WoT/AW - Hadent
tentokrat som presiel opat 4 s vyznamenanim ale so zmenou, lebo vzdy som vynechal LT no tentokrat som vynechal HT proste nemam nato tank okrem IS7. ale konecne mam tu t55. posledna misia bola splnena na kempinovke kde som 6300 naspotoval a pozval som nejakych cudzich do caty a ti dali tiez dal stoviek dmg.
lol, tak ze prave v tejto bitke dam LT 15 s vyznamenanim som fakt necakal http://wotreplays.com/site/2747643#stats
WoT/AW - Hadent
Myslel som, ze mi to ta 13-90 "prespotila" a ani som sa nesnazil hrat na misiu.
WoT/AW - Hadent
Hráte ten futbal s T62-A Sport?
Ja som aspoň dobojoval tie 2 misie pre futbal, 35 golov a 35 asistencií. Celkovo až 85 hier som na to potreboval, otras.
A už to nezapnem ani za nič.
A tých 150 gólov by som nedal, ani keby fúriky z neba padali.
Ja som aspoň dobojoval tie 2 misie pre futbal, 35 golov a 35 asistencií. Celkovo až 85 hier som na to potreboval, otras.
A už to nezapnem ani za nič.
A tých 150 gólov by som nedal, ani keby fúriky z neba padali.
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Futbal je hnus. Keby neslo detrackovat, bolo by to lepsie. A tie tanky su nehorazne pomale pre take ihrisko.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
kedze su v zlave teraz premiove tanky, ktory by ste odporucili na farmenie ? Tier 7 max. Rozhodujem sa medzi su122 44 alebo dicker max. Oba maju svoje + a - . Ktory by ste zobrali ?
Asi najvacsie nedostatky co som cital a kukal videa
SU - random ruske delo, drahe naboje, len 175 ( proti t9 velmi malo )
dicker- nemotorne a strany papier
Asi najvacsie nedostatky co som cital a kukal videa
SU - random ruske delo, drahe naboje, len 175 ( proti t9 velmi malo )
dicker- nemotorne a strany papier
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
na T7 vidim v shope len 2 TDcka, a z tych chces to SU
na T6 by som si zobral japonskeho tigra alebo SU-100Y, pripadne Skodu.
nizsie tiery nemaju zmysel.
na T6 by som si zobral japonskeho tigra alebo SU-100Y, pripadne Skodu.
nizsie tiery nemaju zmysel.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
SU-122-44 mam, celkom sranda ale skor by som si nechal EUR a kupil VIII premium nizsie tiery velmi nemaju zmysel (pokial sa bavime o zarabani kreditu) - su vhodne iba na trenovanie posadky
Dicker Max urcite nekupuj, nanho su zvycajne misie, takze ho mozes dostat zadara, tak ako som ho ziskal ja
K futbalu, mne sa to velmi paci ... vcera som hral asi 10 hier, vsetko som vyhral
Dicker Max urcite nekupuj, nanho su zvycajne misie, takze ho mozes dostat zadara, tak ako som ho ziskal ja
K futbalu, mne sa to velmi paci ... vcera som hral asi 10 hier, vsetko som vyhral
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
SU-100Y nemusí každému vyhovovať, ale za seba môžem ho len a len doporučiť
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Milujem AMX CDC...., ked som vo VK 28.01 http://wotreplays.com/site/2752335#stats
WoT/AW - Hadent