Moje drobne vyjadrenie, ktore som napisal na ofiko forum (ENG):constant napísal:No pozeral som Quickyho sandbox stream a cital nieco o zameroch WG a nechcem sice sirit poplach, predsa len, je to prva verzia, ale vyjadrenia, ako snaha zmensit vzdialenost na ktoru sa vedu boje a podobne, no ved kto vie po anglicky precitajte si, co cituje tajj7 http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... s/#topmost Ti ludia fakt nehraju svoju hru, inak to neviem pochopit, ako o tom vobec mozu rozmyslat.
World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
Spoiler: ukázať
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
tato hra ide velice rychlo do pecka, uz len dementi to budu hrat. Co ine povedat na to ked vas 2 hry po sebe da arty s goldom (!), druhykrat dokonca churchilla III mi dala m41 HMC prakticky na ranu. Oni tu hru robia pre debilov a pre deti.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
neviem odkedy to hravate vy ale ja teda asi rok alebo dva po otvoreni. a pamatam si ako som nemohol zist dolu kopcom a som sa cudoval co to je za blbost ked s tankom nemozem zist dolu kopcom z nejakej strminy samozrejme. po ceste sa dalo. a ano na zaciatku to bola ovela pomalsia hra ale tak presne ako pises deti a debily s autoaim. ale tak viete ako to je v dnesnej dobe kazde druhe decko hyperaktivne s roznymi "poruchami" stretol som sa s bratrancom ktory je len o nejakych 8 rokov mladsi ale ked som videl ako robi s pocitacom, tak som si pri nom pripadal ako starec
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Čo si myslíte o T43? Podľa mňa aj to najlepšie delo je totálne naprd Strašne slepé, mieri to snáď pol hodinu a penetrácia tiež slabá... Ale ak som top tier, tak sa to hrá samozrejme v celku dobre... Len treba mieriť, mieriť, mieriť..
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nie je z najhorsich, ale tu liniu som obisiel radsej cez obj 416, je to celkovo slaby tank tier-for-tier. Cistokrvny support
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
T-43 je uplny hnus. S takou penetraciou si prakticky nuteny palit goldy. Ostatne vlastnosti ale tiez nic moc.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
bol fajn nejako si nanho velmi nespominam ale jedno viem t44 bol urcite lepsi
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Hej, tá 44ka už vyzerá torchu použiteľnejšie, ale ešte to chvíľu potrvá.. Teraz skúšam prelomiť smolu v mohom obľúbenom tanku, JPanther 2, z 10 bitiek som vyhral len 1
// 1/14
// 1/14
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
no co jako kakeni? ja som si dal aktivovat na sedem dni ten premiak za inych okolnosti by som mal par milionov viacej kreditov ale kurde neni cas.
Včera sa mi podarila celkom pekná bitka s T-34-3, 4.5k dmg a topgun Je to celkom fajn tančík, dnes som robil 2 gunmark a trikrát mi chýbalo 0.3%, a vždy buď hra skončila do 3 minút, vypla ma arty alebo som to pokazil. Ach jaj, dúfam že sa mi to zajtra podarí dokončiť
http://wotreplays.com/site/2769825#stats
http://wotreplays.com/site/2769825#stats
vyuzil som z toho premka 5dni a stacilo, uz nemam na to nervy, neda sa to hrat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Hm fakt neviem kde mate problem
A to ste ozaj vsetci dobry
To treba furt vyhrávať alebo co? Kedze hram bez xvm neviem vôbec staty timov, to je paráda
A to ste ozaj vsetci dobry
To treba furt vyhrávať alebo co? Kedze hram bez xvm neviem vôbec staty timov, to je paráda
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Jediny, kto tu neustale vyplakava je newmi, nehnevaj sa - ale lezies mi uz na nervy. Tvoje posty su skoro totozne tym na ofik fore.
Nejde? Snaz sa viac, stale nejde? Nesnazis sa dost.
Za posledne dva mesiace mam viac nez 60 win ratio s viac nez 2500 wn8.
http://wotlabs.net/eu/player/mArtinko5MB
Nejde? Snaz sa viac, stale nejde? Nesnazis sa dost.
Za posledne dva mesiace mam viac nez 60 win ratio s viac nez 2500 wn8.
http://wotlabs.net/eu/player/mArtinko5MB
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
ty vole ty mas ine staty to hras sam a mas take? ako vazne u man si frajer tak ci onak.
akoze ja mam 30d wn8 1400 a to mam uz nejaky ten rok asi nieco robim zle alebo to proste neviem hrat. ak mam obdobie ze hram v cate s takymi ako ty tak sa mi to zvysi samozrejme lebo ma potiahnu ale sam no neviem.
akoze ja mam 30d wn8 1400 a to mam uz nejaky ten rok asi nieco robim zle alebo to proste neviem hrat. ak mam obdobie ze hram v cate s takymi ako ty tak sa mi to zvysi samozrejme lebo ma potiahnu ale sam no neviem.