Nove sluchatka/spunty na cesty
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Nove sluchatka/spunty na cesty
je to lotéria, ja mám práve naopak problémy už pár rokov, že mne špunty so silikónovými náušníkmi buď nedržia alebo nejako divne mi spôsobia zaľahnutie v uchu, prežijú jedine také, na ktoré dám náušníky z pamäťovej peny; mne earpody pekne držia
btw, povedz kamošovi, nech ich odnesie a mu ich vymenia alebo možno dostane dobropis a môže si kúpiť nový telefón
btw, povedz kamošovi, nech ich odnesie a mu ich vymenia alebo možno dostane dobropis a môže si kúpiť nový telefón
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Vior95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Dec, 2009, 14:28
Za mna odporucam znacku KZ.
Mam ATE a ED11 a fakt som si ich zamiloval, dobry soundstage, mohutny bas a cisty zvuk. Z tychto dvoch su o cosi lepsie ATE. Mal som uz viacero sluchatiek napriklad aj vyhypovane mh1c od Sony a zatial bola toto moja najlepsia kupa (a to mh1c hrali vynikajuco v ich cene).
Cital som mnoho na Head-fi a najviac oblubene po zvukovej stranke su tieto ATE za 8 usd
http://www.aliexpress.com/item/2015-New ... 9fc2da3233
A este o kusocek lepsie by mali byt ED9 za 12 usd (maju dokonca shipping z Nemecka, malo by to byt celkom rychlo doma)
http://www.aliexpress.com/item/KZ-ED9-S ... dcea43c423
Pozor, su navykove a pravdepodobne si tiez skor ci neskor objednas dalsie
Mam ATE a ED11 a fakt som si ich zamiloval, dobry soundstage, mohutny bas a cisty zvuk. Z tychto dvoch su o cosi lepsie ATE. Mal som uz viacero sluchatiek napriklad aj vyhypovane mh1c od Sony a zatial bola toto moja najlepsia kupa (a to mh1c hrali vynikajuco v ich cene).
Cital som mnoho na Head-fi a najviac oblubene po zvukovej stranke su tieto ATE za 8 usd
http://www.aliexpress.com/item/2015-New ... 9fc2da3233
A este o kusocek lepsie by mali byt ED9 za 12 usd (maju dokonca shipping z Nemecka, malo by to byt celkom rychlo doma)
http://www.aliexpress.com/item/KZ-ED9-S ... dcea43c423
Pozor, su navykove a pravdepodobne si tiez skor ci neskor objednas dalsie
MB GIGABYTE Z87X-D3H CPU Intel i5 4460 3.2 Ghz GPU AMD RX 480 8GB Nitro+ RAM Kingston 2*4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series HDD Seagate 1TB HDD Barracuda ST1000DM003 PSU Oľga 500B 500W LCD Dell E228WFP 22" Potkan Razer Deathadder KB Acer 6312-K (r.v. 1994) OS Win 10/Arch Linux Sound Card Asus Xonar D1 Speakers SL220/2K 110w Headphones Superlux HD660 Case Cooler Master K280
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
vyzeraju zaujimavo len ten shiping od nemcurov nieje pre slovensko mozny, teda aspon mne (This Supplier/Shipping Company does not deliver to your selected Country/Region.)Vior95 napísal:maju dokonca shipping z Nemecka, malo by to byt celkom rychlo doma)
Spoiler: ukázať
Nechcem byt skepticky, ale aj keby som sa mal riadit podla tej tabulky len orientacne, tak tie sluchatka su na dost nizkej priecke. Ma niekto skusenosti napr. s https://audiobudget.com/product.php?bra ... an&id=CX98 co su na prvej priecke?
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Vior - tak si ma namotal na tie KZ ED9 - za 10 € ebay . nepotrebujem teraz štuple keďže mám tie sonyčka ale tak od zvedavosti dám tu potoom trebars malé porovnanie hádam budem spoko bral som bez MIC . nech čosi vydržia kedysi sa mi zvykli odjebať v tých miestach a cez ten mikrak tak či tak hovno počuli
Tak sa neriad. Rebricky u audia nemaju ziadnu vypovednu hodnotu.lacino88 napísal:Nechcem byt skepticky, ale aj keby som sa mal riadit podla tej tabulky len orientacne, tak tie sluchatka su na dost nizkej priecke.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
majú informačnú hodnotu, kto chce, vie si z toho vziať, čo chce
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
KZ ATE aj KZ 9 vyzeraju fajnovo. tie ATE viac pohodlne ale 9 lakavju na ten vymenitelny bas asi to skusim
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
rebricek ti aspon ukaze zoznam sluchadiel nech nemusis preberat miliony v obchodoch
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
O tom ale rec nie je. To som predsa nespochibnil. Len orientovat sa poradim je nezmysel.LordKJ napísal:rebricek ti aspon ukaze zoznam sluchadiel nech
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Dnes teda objednavam ED3 (spolu s celovkou na nocne tury za 13 dolarov top notch ).
- spencer
- Používateľ
Takže sluchatka mi dorazili asi pred 5 dňami a jednoznačne u mňa bodujú oproti všetkym vštupľom ktoré som kedy počúval . diky za typ moje sony idú na predčasný dôchodok . len v skratke teda čo si o nich myslím : puzdro je dosť nepodstatné ale v porovnani ostatnými čo som mal je to najlepšie a nie je to len ten jednorazovy kus tenkého plastu ale poriadné plastove puzdro vhodné aj na cestovanie (nie vo vrecku vzhľadom na rozmery ) . slúchatka sú ťažké keďže sú z nejakého kovového materialu , dosť veľa gumičiek nahradných v baleni čo je tiež plus ale tie pôvodné mi sadli hneď . kabel vizerá tak robusne že myslím že by som mal problém ho niekedy vôbec poškodiť + navyše je to bez ovladania u mňa čo podľa mňa zniži riziko poškodenia v tom mieste . slúchatka sú trocha dlhšie ako bežné špunty troška teda trčia viac z ucha a kovové telo sa vôbec neopiera o ucho čo je také zvláštné treba si ich poriadne nasadiť aby nevyleteli - niekomu môže prekážať hlboký zasun do ucha . no inak už som ich podrobil aj cyklo testu a kabel je dostatočne dlhý a sluchadla ani pri rychlejšom zjazde v terene nevypadavajú ani vietor nejako výrazne neruší počúvanie . kabel sa tak nemoa keďže je menej ohybný a rozmotané sú v pár sekundách sonyčka sa motajú asi schvalne same aby ma čo najviac nasrali . takže odporúčam za tie peniaze som mohol rovno dvoje brať ale tieto podľa mňa vydržia 10 € a kvalita fakt dobrá a zvukovo - perfektné basy mohutné , ani pri vyraznejšom zasahu ekvalizera žiadné bzučanie či rušenie alebo nestihanie sluchadiel . vyšky také akurát podľa môjho gusta a stredy my tiež celkom sedia ale trocha som im ubral . hrajú oveľa živši prejak ako creative alebo sony štuple udba akokeby bola viac okolo mňa , výkon nie je taký plochy . ja nie som žiadný odborník trocha som opísal môj pohľad na ne vyjadrite sa aj ostatný čo si o nich myslíte . mne vadí trocha len váha ale aspoň viem že to kus kovu . a dizajn pecka .
Ahoj spencer,
ako si s nimi spokojny po nejakom tom case poizivania? Cital som tvoje hodnotenie a dost si to chvalil. Uvazoval si aj nad nejakou inou alternativou? Kludne ak drahsou? Ja zatial pouzivam stale stuple od LG G4 QuadBeat3 . Predpokladam ze v porovnani s nimi to budu kvalitnejsie sluchatka, ci?
ako si s nimi spokojny po nejakom tom case poizivania? Cital som tvoje hodnotenie a dost si to chvalil. Uvazoval si aj nad nejakou inou alternativou? Kludne ak drahsou? Ja zatial pouzivam stale stuple od LG G4 QuadBeat3 . Predpokladam ze v porovnani s nimi to budu kvalitnejsie sluchatka, ci?
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB
- spencer
- Používateľ
Viesco ja som neni expert na sluchatka ale plati stale to iste ako som pisal hore skusil som ich porovnat zvukovo so sluchatkami s mostom Co mam v podpise a hrali krajsie tieto spuntiky samozrejme ekvalizer nie je na hodnote flat ale pri mojom nastaveni eq Basovo urcite vyhrali spunty . Akurat nemohol by som ich furt mat v usoch takze sony ostavaju do pc. A stuple na cesty a sport. Odporucam za cenu 10e su zadarmo
Zircony nie sú také mohutné ako sa zdá na obrázkoch a pretože ich mám krátko ešte som sa ich nenabažil.
Kvalita vyhotovenia je skvelá a zvukovo sú tak ako píše loleqboleq "príjemné", akurát asi nie som tak náročný,
pretože ich v pohode nakŕmim zo ZenFonu ...
Kvalita vyhotovenia je skvelá a zvukovo sú tak ako píše loleqboleq "príjemné", akurát asi nie som tak náročný,
pretože ich v pohode nakŕmim zo ZenFonu ...
amat victoria curam