Ahojte,
budem sa stahovat do Skotska, kedze tam budem studovat. Chcem si zobrat so sebou pocitac. Mam NZXT Switch 810 skrinku, ale zial nemam originalne balenie.
Chcel by som sa spytat ako najlepsie by som mal transportovat skrinku a ak poznate nejake prepravne spolocnosti, ktore mate overene alebo poznate, ze daju dobru cenu, tak by mi to naozaj pomohlo.
Dakujem,
Atham
Prestahovanie pocitacu do Anglicka
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Prestahovanie pocitacu do zahranicia
nalozis k sebe do auta a odvezies.
pri hocicom inom mas vzdy riziko ze s tym dakde tresnu. stoji ti to za to?
pri hocicom inom mas vzdy riziko ze s tym dakde tresnu. stoji ti to za to?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Re: Prestahovanie pocitacu do Anglicka
najlacnejsie vyjde https://www.delibarry.com/sk, iba asi 15e s tou -7e zlavou na prvy balik co maju prave.
ide to cez DPD, mozes to oznacit ako krehke a dufat ze to bude v pohode... ale malo by byt.
Zaklad je to dobre zabalit, nezabudnut vnutro vyplnit nech tam nie je mozny ziaden pohyb - hlavne ked mas vacsiu grafiku a cpu chladic... (alebo druha moznost prave tie dve veci vymontovat a transportovat samostatne).
@shiro do skotska asi nepojde autom
ide to cez DPD, mozes to oznacit ako krehke a dufat ze to bude v pohode... ale malo by byt.
Zaklad je to dobre zabalit, nezabudnut vnutro vyplnit nech tam nie je mozny ziaden pohyb - hlavne ked mas vacsiu grafiku a cpu chladic... (alebo druha moznost prave tie dve veci vymontovat a transportovat samostatne).
@shiro do skotska asi nepojde autom
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
kludne moze ist aj autom, ale predpoklad je, ze asi tak nepojde inak by sa nepytal na dopravu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
vnutro vyplnit bublinkovou foliou a hdd radsej vybrat a dat do prirucnej batoziny