AMD Radeon RX 480 (recenzie, informácie...)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
Re: AMD Radeon RX 480 (recenzie, informácie...)
čo som pozeral po nete tak prvé nerefernčné prídu až v polovci augusta dúfam že sa mýlim
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne to pride,ze amd si nasralo koli tomu,ze rychlo chcela spravit halo a odstrasit potencionalnych zaujemcov o NV,ale pritom nebola pripravena na launch do pultoveho predaja
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Amd marketing. Proste odpad
http://videocardz.com/62280/asus-rog-an ... mid-august
AMD opravilo tak to vyzera na RX480 prepinanie frekvencie pamati na max pri prehravani videa a pod.
https://www.computerbase.de/2016-07/gef ... 60-test/6/
http://videocardz.com/62280/asus-rog-an ... mid-august
AMD opravilo tak to vyzera na RX480 prepinanie frekvencie pamati na max pri prehravani videa a pod.
https://www.computerbase.de/2016-07/gef ... 60-test/6/
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Výkon 1060 vs RX 480
http://www.techspot.com/articles-info/1 ... R12_01.png
http://www.techspot.com/articles-info/1 ... mer_01.png
... chudáci červený keď do budúceho roka neskrachujú, tak už nikdy .... na kosť osekaná nv karta si to dáva s prstom v nose ....
http://www.techspot.com/articles-info/1 ... R12_01.png
http://www.techspot.com/articles-info/1 ... mer_01.png
... chudáci červený keď do budúceho roka neskrachujú, tak už nikdy .... na kosť osekaná nv karta si to dáva s prstom v nose ....
.
-
- Používateľ
Vykonovo od 5%-10% pod je s prstom v nose? 480 to dohna v OC a v DX12 a vulkane bude 1060 plakat. Skoda no
- Leon
- Pokročilý používateľ
Koľko mesiacov to tu od Teba už počúvame? Už si ani nepamätám ... A koľko ešte budeme ? Teraz pre zmenu budeš ďalšie 2 roky klábosiť o Vulkane (ako predošlé 2 roky o DX12 ?). Sme tu čakali ako im AMD natrhne riť s DX12, no bohužiaľ sa už nič také asi nestane. Teraz budeme čakať ďalšie 2 roky na Vulkan, kým nepríde Volta a bude zase niečo nové s čím prídeš, hej?
.
-
- Používateľ
Ty mental, inac sa ani nazvat to co tu vystrajas neda.
Este raz ti zopakujem.
1. to ze referencna RX480 nedrzi na defaulte full 1266mhz a pada hlboko dole bolo niekolkokrat dokazane, potvrdene
2. uz len po posunuti power limitu, nastaveni fanrpm a reteste na najnovsich ovladacoch ktore ako vzdy pridali po release par % vykonu navyse sa ten rozdiel zmensi na minimum, o oc nehovoriac. Stale sme len pri DX11.
4. Zdravy clovek si radsej kupi nieco co mu vydrzi 5-6 rokov ako 290, majitelia keplera a uz aj maxwellu mozu ist plakat do kuta a nevysoli 300€ kazdy rok dva za najnovsiu envidiju ktora bude o to iste obdobie daleko pod byvalou konkurenciou, nehovoriac o DX12. Pokrok nezastavis ani DX8 ani DX9 tu neboli vecne. Preco asi
5. Ahh viem ze uznavas recky niekoho kto tzv. taktuje kde ma amd fps gain po oc 0.0, resp. 5% preco a naco pouzit hlavu ked ta spravna strana pre teba vyhrala skoda ze blbci nedokazali asi ani posunut power limit alebo nastavit temptarget/fanprofil aby im karta nethrottlila.
6. O DX12 tu nikto dva roky nepise. Neviem odkial si spadol pozri si kedy vysla Win10 a DX12.
7. Neobhajuj AMD FX v podani envidije len pre to ze im fandis. V HT bol potencial, rovnako ako je aj v Async compute.
Este raz ti zopakujem.
1. to ze referencna RX480 nedrzi na defaulte full 1266mhz a pada hlboko dole bolo niekolkokrat dokazane, potvrdene
2. uz len po posunuti power limitu, nastaveni fanrpm a reteste na najnovsich ovladacoch ktore ako vzdy pridali po release par % vykonu navyse sa ten rozdiel zmensi na minimum, o oc nehovoriac. Stale sme len pri DX11.
4. Zdravy clovek si radsej kupi nieco co mu vydrzi 5-6 rokov ako 290, majitelia keplera a uz aj maxwellu mozu ist plakat do kuta a nevysoli 300€ kazdy rok dva za najnovsiu envidiju ktora bude o to iste obdobie daleko pod byvalou konkurenciou, nehovoriac o DX12. Pokrok nezastavis ani DX8 ani DX9 tu neboli vecne. Preco asi
5. Ahh viem ze uznavas recky niekoho kto tzv. taktuje kde ma amd fps gain po oc 0.0, resp. 5% preco a naco pouzit hlavu ked ta spravna strana pre teba vyhrala skoda ze blbci nedokazali asi ani posunut power limit alebo nastavit temptarget/fanprofil aby im karta nethrottlila.
6. O DX12 tu nikto dva roky nepise. Neviem odkial si spadol pozri si kedy vysla Win10 a DX12.
7. Neobhajuj AMD FX v podani envidije len pre to ze im fandis. V HT bol potencial, rovnako ako je aj v Async compute.
Naposledy upravil/-a Asnod v Ut 19. Júl, 2016, 17:41, upravené celkom 1 krát.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Mne je ABSOLÚTNE FUK čo bude o 5-6 rokov, o tie tvoje 5-6 roky možno žiadna podpora Vulkanu už ani nebude, či ty vidíš do budúcna ?... ja porovnávam to čo je tu a teraz ... že staré 3 ročné 290ky sem chalan trepe áno tie si určite niekto teraz bude kupovať ...
.
300÷12=25Euro na mesiac pokiaľ kupujem každé dva roky je to 12,50 Euro. Nech nezerem ale to si odlozim aby som si kúpil novú GPU nebudem troskarcit 30 rokov na jednej karte a nariekať. To platí pre oba klany.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ved presne že tak,... len asnod ešte asi hraje stále na 1336*768 vieš ... QHD a 4K k nim ešte nedošlo
... on tu len ospevuje DX11, pritom tie testy som tu dal v DX15
... on ospevuje OC 480ky,... ale podľa neho nvidie sa taktovať nedajú
... on tu len ospevuje DX11, pritom tie testy som tu dal v DX15
... on ospevuje OC 480ky,... ale podľa neho nvidie sa taktovať nedajú
Naposledy upravil/-a Leon v Ut 19. Júl, 2016, 17:43, upravené celkom 1 krát.
.
-
- Používateľ
Ano, inteligent si kupi raz za 5r high end ktory mu vydrzi ako nizsi mainstream kazdy rok dva s ktorym si moze vytriet nieco
QHD a 4K spominat s 1060. Este nieco vtipne chces napisat?
QHD a 4K spominat s 1060. Este nieco vtipne chces napisat?
- Leon
- Pokročilý používateľ
Neporovnával som to s 1060,.. ale všeobecne, že tu kážeš kupovať staré 290ky do budúcna ... áno tak tie sú fakt že výhra na gaming ...
.
-
- Používateľ
Cituj prispevok kde niekomu kazem kupovat 290
- Leon
- Pokročilý používateľ
Asnod napísal:Zdravy clovek si radsej kupi nieco co mu vydrzi 5-6 rokov ako 290
.
-
- Používateľ
Kde som tam napisal ze si ma niekto kupit 290. V dobe releasu tej karty to bola ako sa ukazalo top kupa, nikde som nenapisal ze si to ma dnes niekto ist kupit
Naposledy upravil/-a Asnod v Ut 19. Júl, 2016, 17:50, upravené celkom 1 krát.