Git gudOkiGraphics napísal:
// Dnes chcel odomňa brat pomôcť s E5, potreboval ešte 5 bitiek vyhrať, aby bol v top 10. Ale keď to nejde, tak sa človek môže aj pos*ať.Viem, prečo to nehrávam. Kým tie kredity zas doženiem... BTW nespravili sme 5 tých bitiek...
![]()
Nemáš žiadny prémiový tank? Za hoci aké hlúposti sa dalo nejaký už získať (aspoň T6). Ak nie tak to je dosť ťažké. Snaž sa šetriť tým, že kupuješ veci/tank (proste všetko) keď je to zlacnené. A keď chcel zarobiť tak T5-T6 je najlepší na zarábanie (bez prémiového accountu). Ale priprav sa, že to bude trvať.wingo napísal:Ako sa dá dobre zarábať bez premium účtu? Spočiatku som furt čakal kým nazbieram expy, ale dostal som sa na tier 6-8 a začínam mať akútny nedostatok kreditov. Fakt je hra nastavená že zarábať sa dá konzistentne iba na nižších tieroch? IS-3 top tier, pekná výhra, prvý v dmg, 2400dmg a 5 kills, ani jeden vystrelený premium náboj a zarobil som "úžasných" 7000. Ak nedám aspoň 1200dmg a zároveň vyhrám tak som skoro vždy v strate. A ak nie som top tier stačí menej ale výhra/prehra vôbec nezávisí odo mňa takže je to o náhode...
Je to pointa premium uctu, nemas byt schopny zarabat na obycajnom ucte bez premium uctu v tieroch VIII a vyssie.wingo napísal:Ako sa dá dobre zarábať bez premium účtu? Spočiatku som furt čakal kým nazbieram expy, ale dostal som sa na tier 6-8 a začínam mať akútny nedostatok kreditov. Fakt je hra nastavená že zarábať sa dá konzistentne iba na nižších tieroch? IS-3 top tier, pekná výhra, prvý v dmg, 2400dmg a 5 kills, ani jeden vystrelený premium náboj a zarobil som "úžasných" 7000. Ak nedám aspoň 1200dmg a zároveň vyhrám tak som skoro vždy v strate. A ak nie som top tier stačí menej ale výhra/prehra vôbec nezávisí odo mňa takže je to o náhode...
V takom T-34 som v strate iba ak ani raz nevystrelím a skapem![]()
A s artinou S-51 sa tiež dá ľahko zarábať stačí raz dobre trafiť, ale žiadne vysoké sumy lebo s tou RNG je problém trafiť a s tým reloadom toho zvyčajne veľa nenastrieľam...
no najlepsie riesenie ak mas klan a premium vozidlo 6 tier napr. cromwell B moze byt aj obycajny. ale zarobis menej. a hrate strongholdy v lepsom pripade mas bitku hotovu za minutu a zarobene okolo 20 000 kreditov aleob aj viac podla toho kolko nastrielas samozrejme. samozrejme su vynimky kedy bitka trva aj 5minut. samozrejme rovnaky vzorec sa da aplikovat aj na tier 8 strongholdoch ale to nieje az take rychle ale ak nastrielas s IS5 aspon dvojku dmg tak 45000 mas istychwingo napísal:Ako sa dá dobre zarábať bez premium účtu? Spočiatku som furt čakal kým nazbieram expy, ale dostal som sa na tier 6-8 a začínam mať akútny nedostatok kreditov. Fakt je hra nastavená že zarábať sa dá konzistentne iba na nižších tieroch? IS-3 top tier, pekná výhra, prvý v dmg, 2400dmg a 5 kills, ani jeden vystrelený premium náboj a zarobil som "úžasných" 7000. Ak nedám aspoň 1200dmg a zároveň vyhrám tak som skoro vždy v strate. A ak nie som top tier stačí menej ale výhra/prehra vôbec nezávisí odo mňa takže je to o náhode...
A s artinou S-51 sa tiež dá ľahko zarábať stačí raz dobre trafiť, ale žiadne vysoké sumy lebo s tou RNG je problém trafiť a s tým reloadom toho zvyčajne veľa nenastrieľam...
Naschval je to tak nastavene. Bud si kupis premium ucet, alebo si nuteny hrat nizsie tiery na farmenie kreditov alebo premiove tanky.wingo napísal:Ako sa dá dobre zarábať bez premium účtu? Spočiatku som furt čakal kým nazbieram expy, ale dostal som sa na tier 6-8 a začínam mať akútny nedostatok kreditov. Fakt je hra nastavená že zarábať sa dá konzistentne iba na nižších tieroch? IS-3 top tier, pekná výhra, prvý v dmg, 2400dmg a 5 kills, ani jeden vystrelený premium náboj a zarobil som "úžasných" 7000. Ak nedám aspoň 1200dmg a zároveň vyhrám tak som skoro vždy v strate. A ak nie som top tier stačí menej ale výhra/prehra vôbec nezávisí odo mňa takže je to o náhode...