No ja som teraz prisiel na problem.
Mam Sony Ericsson T610 a ked chcem zmenit cislo u dakoho v telefonnom zozname tak mi to vobec neurobi
Musim kontakt vymazat a zalozit novy
Problemy s mobilmi
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ja mam Sagem MY X5-2 A je to shit.
Po nabiti telefonu ide len jeden den na druhy den ukazuje: Bateria vybita a vypne sa. po resete baterky nabehne a ukazuje, ze dochadza baterka ale !!! potom sa zapne setric displea a zrazu ked nieco stlacim tak cuduj sa svete baterka je vybita len na 25 %. Najhorsie je to ked je bateria v 1/2 v tedy ukazuje stale ze ho treba nabit ale dovoli telefonovat aj 60 min vkuse. Dalej sa znicoho nic vypina, pada mu siet ked idete niekam volat, neda sa sinchroniyovat s PC (proste sa vypne aj ked je na nabijacke).
Po nabiti telefonu ide len jeden den na druhy den ukazuje: Bateria vybita a vypne sa. po resete baterky nabehne a ukazuje, ze dochadza baterka ale !!! potom sa zapne setric displea a zrazu ked nieco stlacim tak cuduj sa svete baterka je vybita len na 25 %. Najhorsie je to ked je bateria v 1/2 v tedy ukazuje stale ze ho treba nabit ale dovoli telefonovat aj 60 min vkuse. Dalej sa znicoho nic vypina, pada mu siet ked idete niekam volat, neda sa sinchroniyovat s PC (proste sa vypne aj ked je na nabijacke).
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
w300i som ho korektne odpojil v datovom rezime od kompu a uz sa nezapol, len blikol, zavibroval a amen. zreklamovali mi ho, novy soft a minule si idem po meste pocuvam 1h setik a chcel som kusok pretocit tak uz sa rovnako vypol a chvilu sa tvaril ze sa znova nezapne ale nastastie sa zapol a urobil to o minutu este raz a od vtedy uz vobec. cez rezim telefon sa tam neda dat viac ako 50mb, len cez datovi rezim.
dostala sa nanho kofola v bare ale nic vazne. potom po pripojeni nabijacky alebo handsfree sa ma pytal ci zapne datovu alebo cez mobilny rezim pripojenie ku kompu. bavilo mu tak asi den.
dostala sa nanho kofola v bare ale nic vazne. potom po pripojeni nabijacky alebo handsfree sa ma pytal ci zapne datovu alebo cez mobilny rezim pripojenie ku kompu. bavilo mu tak asi den.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
SE k608i sa mi obcas vypne, zamrzne, ale najhorsi je na nom ten joystick...chcem ist dolu, ale on sa stlaci, alebo ide hore, do bokov to iste...proste je nejaky "vychytraly"....mno este ma zopar mensich obcasnych vypadkov, tak si myslim, ze aj siemens s65 bol lepsi nez tento, aj ked rad mrzol...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2