Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution
dakujem za odpovede, asi pojdem do toho
Stoji za vyskusanie. Ja som velky fanda ME a ked to aj teba bavilo tak mas asi rad pribehove linky v hrach (poriadne dialogy a rozne moznosti v pribehu) tak podla mna ta to chyti.. Zaklínač je výbornáá hra
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
- hulo92
- Pokročilý používateľ
len teraz pozeram ze drm je gog, ale radsej by som to hodil na steam, to mi steam asi nezoberie co?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
toto uz nefunguje, resp. uz je tam len Postova banka
sanjuro napísal:ved nie je take tazke si vytvorit konto na paypale, uz si nemusite verifikovat kartu, samotny paypal podporuje po novom sluzbu https://www.paypal-dobijanie.sk/ a na paypal ucte mate do 20 sekund peniaze z uctu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
prisiel mi mail,ze sa niekto z ruska pokual lognut na moj profil a ze si mam zmenit prihlasovacie udaje..
mam sa zacat obavat ?
mam sa zacat obavat ?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
jj zmeň si kreditné karty, všetky emaily, bankové účty a trvalé bydlisko ... najlepšie mimo SK
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a nemas zapnuty steam guard prihlasenim cez kod? velice silno moc to odporucam
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
mne uz steam ukradli nastastie mi ho este v ten den cez support a par kontrolnych otazok vratili... urcite mobilny autentikator
mimochodom funguje to na jednom fone na viac uctov keby dakto nevedel ja som nevedel a konecne tak fachcim
mimochodom funguje to na jednom fone na viac uctov keby dakto nevedel ja som nevedel a konecne tak fachcim
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
aj mne ho ukradli, od vtedy ho mam zapnuty. zmenili heslo a zacali mi predavat v itemi v hodnote 200€, nastastie vsetko vratene cez support. inac, dalsie vec co odporucam je aj mobilne cislo mat pridane k steam uctu, pretoze ak aj dotycni co kradne ucet a zmeni heslo, da sa lahko cez sms recoverovat ucet
Mobilny autentifikator je odpad. Treba vzdy telefon hladat ked sa prihlasujem. Predavanie vela poloziek je neskutocne otravne a dlhe, obcas vypise error, potvrdzovat kazdy obchod a pod.
Dufam ze ani kreditkami neplatite na internete a mate alobal na hlave
Mne zatial chvalabohu nikdy nikto nic online neukradol. Divne, za tie roky, pocet transakcii a minutych penazi..
Dufam ze ani kreditkami neplatite na internete a mate alobal na hlave
Mne zatial chvalabohu nikdy nikto nic online neukradol. Divne, za tie roky, pocet transakcii a minutych penazi..
.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
jajaj tiez som bol čávo kym mi ho nevzali tsss... pride na psa mráz
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
staci zapnut cez push notifikaciu a kod ty na telefone vyhodi automaticky
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
leon ty ma musis mat za strasneho debila..co uz,kludne pokracuj ak chces zazit trochu vzrusenia
k teme
guard mam zapnuty na email..
skor ma zaujima,ako siskali moje prihlasovacie udaje
k teme
guard mam zapnuty na email..
skor ma zaujima,ako siskali moje prihlasovacie udaje