Nexus 7 dotykova plocha
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Nexus 7 dotykova plocha
Nevie niekto poradi kde a ako najlacnejsie vymenit dotykovu plochu? Co som pozeral tak v servisoch sa za to pati 60-70e. nemenil to uz niekto resp. nechcel by mi to nieko sikovny odtialto pomoct a vymenit mi to o nieco lacnejsie?
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Re: Nexus 7 dotykova plocha
tablet ktory ide po bazaroch za 50 (2012) resp 70 (2013) sa neoplati akokolvek opravovat (pokial sa nejedna o USB konektor z ciny za 3€).
Daj na moju radu, ten predas za nejhakych 25-30€ na suciastky niekomu a za 50-60 kup z bazaru funkcny.
Daj na moju radu, ten predas za nejhakych 25-30€ na suciastky niekomu a za 50-60 kup z bazaru funkcny.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Je mi to luto vyhodit a s predajom a kupou noveho sa mi nechce babrat... Preto radsej by som volil opravu aj ked ma to vyjde o nieco drahsie ako bazarovy tomu tabletu pre mna na filmy, internet a navigacku nic nechyba
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
ja ti rozumiem, ale taketo diely su zvacsa neoriginalne, mozu robit problemy a takisto je moznost poskodenia pri vymene..
Daj 50e a kup z bazaru. Mas jedno ci kupis cely tablet alebo budes behat kto kde robí vymenu dotyku a overovat ci je neorigos alebo origos...
Daj 50e a kup z bazaru. Mas jedno ci kupis cely tablet alebo budes behat kto kde robí vymenu dotyku a overovat ci je neorigos alebo origos...