Potreboval by som pomoct, mam notebook Lenovo ideapad y50-70, bol tam nainstalovany Windows 8.1 Pro 64x bitovy tusim, a rozhodol som sa skusit Windows 10, cize na ploche Windows 10 - inovovat - hodilo ma to do Windows Update - vyhladalo aktulizacie - prevzal som a instalovat a zial po tom ako mi vypisalo dokoncite aktulizacie restartovanim, restartoval som tak mi napisalo ze opravuje chyby diskov, bude to trvat asi hodinu.. Dokoncilo to asi po hodine a teraz ma to po zapnuti ntb hazde do automatickej opravy, cize do rozhrania opravy kde mam moznost pokracovat do Windows 8.1 ale to iba restarte pocitac a hodi ma to znova do rozhrania opravy, dalej su tam rozsirene nastroje kde nefunguje..
obnovenie pocitaca - vypise ze nejde pokracovat a mozem iba dat zrusit a teda vratit sa
Obnovenie systemu - nenajde ziadne body obnovenia, okamzite vyskoci error a mozem sa znova iba vratit
oprava systemu pri spusteni - robi to asi 15 sekund a potom vyskoci ze nepodarilo sa opravit .. a nejaka cesta dennika ( ak chcete mozem ju tu hodit je to niekde v zlozke windowse a tusim to konci srttrail.txt)
nastavenia spustenia kde by som sa mohol dostat do safe mode, asi to funguje tak ze tam kliknem restartovat a ma mi vyskocit nejake okienko kde by som si zvolil z dostupnych funkcii ale mne to iba znova napise Zacina oprava a hodi ma to do rozhrania opravy
Neskusal som vynulovanie nastaveni pocitaca kedze nemam CDcko s Windowsom zatial, a ani prikazovy riadok kedze tak skuseny sa necitim. Pred aktulizaciami mi napadlo zalohovat najdolezitejsie dokumenty (

Asi by bolo najlepsie uplne preinstalovat Windows, ale chcem si este pred tym poradit od vas co robit teda..
A ak teda dojde na reinstalaciu windowsu, mam par otazok