Pred pár dňami som spravil clean install windows 10 (iso z officiálnej stránky), ssd bol naformátovaný. Všetko fungovalo úplne v pohode akurát problém nastal keď som chcel otvoriť kalkulačku. Len na milisekundu prebliklo okno a nič sa nestalo. To iste sá deje s obchodom, aplikaciou na fotky a v podstate so všetkými metro aplikáciami. Ďalší reinstall sa mi robiť nechce
Nefungujú aplikácie po čistom reinstalle
Nefungujú aplikácie po čistom reinstalle
Zdravím.
Pred pár dňami som spravil clean install windows 10 (iso z officiálnej stránky), ssd bol naformátovaný. Všetko fungovalo úplne v pohode akurát problém nastal keď som chcel otvoriť kalkulačku. Len na milisekundu prebliklo okno a nič sa nestalo. To iste sá deje s obchodom, aplikaciou na fotky a v podstate so všetkými metro aplikáciami. Ďalší reinstall sa mi robiť nechce
tak nemáte neake rady ?
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700