Zdravím celý admin team
Už dááávnejšie som u vás na fóre dostal zákaz prístupu do bazáru, pravdedpodobne ak si dobre pamätám, šlo o offtopic. Chcel by som sa touto cestou ospravedlniť admin teamu a aj členom ktorých som svojimi príspevkami otravoval prípadne im narúšal ich predaj v sekcii bazár. Chcel by som požiadať o znovaumožnenie prístupu do tejto sekcie s podmienkou, že ak by sa niečo podobné opakovalo, budem ručiť svojim členstvom na tomto fóre a som ochotný prijať následky ako Permanentný BAN do celého fóra.
Čo sa mňa týka, tak sám seba hodnotím ako človeka rozumného dospelého, poprosím vás o zváženie mojej žiadosti a vyjadrenia sa prečo a za akých podmienok, alebo prečo nie.
Ešte raz ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň
Bazár unlock
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Bazár unlock
Spoiler: ukázať
Re: Bazár unlock
hlasujeme, hlasujeme ;-)
Ešte raz - hlasujeme, toto nie je priestor na diskusiu http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 37&t=37111 táto sekcia má určite pravidlá tak ich prosím rešpektujme
Zdravim vas ludia,
tiez mam uz nejaky ten rok lock na bazar, kvoli prehresku s pridanim inzeratu na steam account (chyby som si vedomy a s pravidlami uboznameny). Pred tymto inzeratom som prostrednictvom vasho bazaru vykonal jeden ci dva uspesne obchody. Ak by ma slo unlocknut z bazaru, bol by som velmi vdacny. Dakujem.
tiez mam uz nejaky ten rok lock na bazar, kvoli prehresku s pridanim inzeratu na steam account (chyby som si vedomy a s pravidlami uboznameny). Pred tymto inzeratom som prostrednictvom vasho bazaru vykonal jeden ci dva uspesne obchody. Ak by ma slo unlocknut z bazaru, bol by som velmi vdacny. Dakujem.
Spoiler: ukázať