sluchadla hry TS3
sluchadla hry TS3
Čaute. Potreboval by som poradiť nejaké slúchadla. Určenie len na hry - cs, gta, bf a popri tom debata na ts3. Na hudbu filmy etc. mám repro.
Cena, 30?
Pozeral som po hyperx cloud, vie mi niekto povedať čo je toto?
https://www.alza.sk/hyperx-cloud-drone-d4250391.htm
Prípadne niečo iné, ale rád by som integrovany mikrofon...
Btw: mám síce receiver ale slúchadla budem napájať z integrovanej zvukovky na mb, momentálne b150 mortar.
Cena, 30?
Pozeral som po hyperx cloud, vie mi niekto povedať čo je toto?
https://www.alza.sk/hyperx-cloud-drone-d4250391.htm
Prípadne niečo iné, ale rád by som integrovany mikrofon...
Btw: mám síce receiver ale slúchadla budem napájať z integrovanej zvukovky na mb, momentálne b150 mortar.
Re: sluchadla hry TS3
Tie Drony nie su nič moc. Napr. Superlux HMD660E
Hej už vidím, že to je hlúposť...
Superluxy sú na tom lepšie ako hyperx cloud? Nie len zvukovo ale pohodlím na uši a tak. Superluxy som na hlave mal aj keď nie zrovna tieto a nebol som veľmi nadšený z toho spracovania a na hlave mi tiež nesedeli najlepšie, preto sa pýtam.
Inak tu sú cloudy za 45 čo nie je až tak zlá cena, aj keď už dosť cez rozpočet.
http://www.obchodny-dom.sk/headset-hype ... y/z381935/
Superluxy sú na tom lepšie ako hyperx cloud? Nie len zvukovo ale pohodlím na uši a tak. Superluxy som na hlave mal aj keď nie zrovna tieto a nebol som veľmi nadšený z toho spracovania a na hlave mi tiež nesedeli najlepšie, preto sa pýtam.
Inak tu sú cloudy za 45 čo nie je až tak zlá cena, aj keď už dosť cez rozpočet.
http://www.obchodny-dom.sk/headset-hype ... y/z381935/
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Cloudy su o dost lepsie ako superluxy takze podla mna sa urcite oplati priplatit
Cloudy nie su o dost lepsie. Je to podobna kvalitativna uroven.
To ze si mal na hlave nejaky iny model, s tymto nijako nesuvisi.
Konkretne toto je kopia sluchadiel od Beyerdynamic, takze co sa tyka pohodlia a spracovania, tak je to to iste.
To ze si mal na hlave nejaky iny model, s tymto nijako nesuvisi.
Konkretne toto je kopia sluchadiel od Beyerdynamic, takze co sa tyka pohodlia a spracovania, tak je to to iste.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
pohodlie s nausnikmi z tenkej kozenky?
spracovanim si asi skor myslel design
superluxy sa ti rozpadnu, radsej cloudy
vsetky superluxy, co som skusal maly problem bud s ostrim peakom na vyskach, alebo prisernou kvalitou na urcitej frekvencii
spracovanim si asi skor myslel design
superluxy sa ti rozpadnu, radsej cloudy
vsetky superluxy, co som skusal maly problem bud s ostrim peakom na vyskach, alebo prisernou kvalitou na urcitej frekvencii
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Len pre moje info, cloudy mu radite tie normalne, nie drone vsak?
Spracovanim som rozhodne nemyslel dizajn. Toto je verna kopia DT770 vratane materialov aj kvality spracovania. Tieto si ocividne v ruke nemal.
A co sa toho zvuku tyka, to sa da napisat o kazdych sluchadlach ze maju s nejakou frekvenciou problem. Vratane Cloudov. Bavime sa o 50 eurach.
Cloudy su za tu cenu sice fajn sluchadla, ale prehnane a zbytocne sa glorifikuju.
Navyse tu je rozpocet nizsi.
A co sa toho zvuku tyka, to sa da napisat o kazdych sluchadlach ze maju s nejakou frekvenciou problem. Vratane Cloudov. Bavime sa o 50 eurach.
Cloudy su za tu cenu sice fajn sluchadla, ale prehnane a zbytocne sa glorifikuju.
Navyse tu je rozpocet nizsi.
- Andre
- TV & Audio expert
chces mi akoze povedat, ze na tych Superlux HMD660E su nausniky z koze?
vsak to je ta uplne najlacnejsia praskajuca kozenka, ako napr na sennheiser hd201
taktiez plast na beyeroch co to vydrzi, kdezto na superluxoch praska jedna radost
vsak to je ta uplne najlacnejsia praskajuca kozenka, ako napr na sennheiser hd201
taktiez plast na beyeroch co to vydrzi, kdezto na superluxoch praska jedna radost
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Jo, lebo Cloudy maju kozu z kengury.
Na tomto modely urcite nic nepraska, aspon netrep.
Na tomto modely urcite nic nepraska, aspon netrep.
- Andre
- TV & Audio expert
protein koza na cloudoch je ale uplne inde
nevravim ze konkretne henten model
Tipujem, ze tie superluxy su rovnake ako hd330ky, len maju mic. Pozor na hlavu. Ja ich mam uz na maxime roztiahnute. Cize ked ma niekto vacsiu hlavu aby nebol prekvapeny. Co sa konstrukcie tyka, su pevne. Dokonca som ich par krat zabudol na volante a po zapnuti pc sa samozrejme zacal kalibrovat a tocit. Uz som sa s nimi lucil, ale sluchdlam sa nic nestalo.
No a? Nausniky sa vymenit daju. Na Cloudoch sa takisto casom opotrebuju, ako na uplne kazdych sluchadlach.andrejsvk napísal:protein koza na cloudoch je ale uplne inde
Inak na stvorrocnych sluchadlach denneho pouzivania, ziadna popraskana kozenka. Ani na nete nevidim nejake masove staznosti. Treba narabat s faktami, nie s domnienkami.
Tak preco tu spominas ine modely? Bavime sa o tomto. Ale u ostatnych tie, neviem o tom aby to casto praskalo. Urcite menej ako niektore "znackove" a drahsie vyrobky.
HMD-660E sú asi prakticky HD-660 s mikrofónom. HD-660 sa líšia od HD-330 tým že sú uzavreté - tzn. o niečo horší zvuk a priestor, ale zase lepšie utlmia hluk z okolia. Platí čo písal dargy - od výroby strašne tlačia na uši, treba ich dlho "rozťahovať" (naložiť napr. po nociach na knihy alebo niečo iné široké), netuším prečo ich výrobca takto navrhol ale tento aspekt je fakt fail. Celkovo pohodlie ani tak nebude ideálne - ale po dlhodobejšom rozťahovaní s nimi nemám problém aj pár hodín, a to si nemyslím že mám úzku hlavu, na pol dňa/celý deň v kuse to však nie je, treba prestávky (ktoré by si si mal robiť aj bez toho že ťa tlačia slúchadlá ). Ale ten zvuk, teda aspoň čo sa týka HD-330 - jednoducho paráda. Samozrejme bavím sa tu o slúchadlách za 28€, nie za 200 a tak to treba brať.
Konštrukcia je fakt pevná, mne samému HD-330 už niečo vydržali, o to by som sa vôbec nebál. "Koženka" sa síce rokmi opotrebuváva, ale aspoň u mňa to zatiaľ nemalo žiadny vplyv na funkciu (nerozpadá sa tak že by z nej trčali vnútornosti alebo odpadali kúsky) a nevydržala menej ako moja eko-koža sedačka či bratove kreslo
Zhrnul by som to - ak chceš fakt niečo okolo 30€ a za svoje peniaze čo najlepší zvuk, nič lepšie ako Superlux pravdepodobne nezoženieš. Teda ak si ochotný sa pohrať s tým rozťahovaním a že ani potom to nie sú ani zďaleka najpohodlnejšie slúchadlá. Na pár hodín CS v pohode, na celý deň určite nie, treba si dať pauzy. Ak hráš v miestnosti kde ťa neruší množstvo iných zvukov (čo by si aj mal keďže chceš byť na TS) odporúčam HD-330 (ten zvuk otvorených slúchadiel je fakt v hrách lepší ako pri uzavretých, párkrát som sa pristihol ako sa reálne otáčam len aby som zistil že to bol zvuk v hre) a k tomu nejaký lacný mikrák kľudne aj z Tesca, ja tak fičím (kúpil som taký čo sa pripína na oblečenie) a zatiaľ nik nemal problém ma rozumieť. Ak chceš pohodlie, budeš sa musieť pozrieť na niečo iné a uskromniť s kvalitou zvuku alebo navýšiť rozpočet.
Tie Cloudy čo sú linknuté budú určite pohodlnejšie na nosenie a aj praktickejšie vďaka tomu že majú zabudovaný mikrák, ale zvuk určite nebudú mať lepší ako HD-330 (ak sú fakt dobré ako sa tu tvrdí tak pravdepodobne ani nie horší). Problém je že stoja viac ako dvojnásobok rozpočtu. Treba sa rozhodnúť aké sú priority.
Konštrukcia je fakt pevná, mne samému HD-330 už niečo vydržali, o to by som sa vôbec nebál. "Koženka" sa síce rokmi opotrebuváva, ale aspoň u mňa to zatiaľ nemalo žiadny vplyv na funkciu (nerozpadá sa tak že by z nej trčali vnútornosti alebo odpadali kúsky) a nevydržala menej ako moja eko-koža sedačka či bratove kreslo
Zhrnul by som to - ak chceš fakt niečo okolo 30€ a za svoje peniaze čo najlepší zvuk, nič lepšie ako Superlux pravdepodobne nezoženieš. Teda ak si ochotný sa pohrať s tým rozťahovaním a že ani potom to nie sú ani zďaleka najpohodlnejšie slúchadlá. Na pár hodín CS v pohode, na celý deň určite nie, treba si dať pauzy. Ak hráš v miestnosti kde ťa neruší množstvo iných zvukov (čo by si aj mal keďže chceš byť na TS) odporúčam HD-330 (ten zvuk otvorených slúchadiel je fakt v hrách lepší ako pri uzavretých, párkrát som sa pristihol ako sa reálne otáčam len aby som zistil že to bol zvuk v hre) a k tomu nejaký lacný mikrák kľudne aj z Tesca, ja tak fičím (kúpil som taký čo sa pripína na oblečenie) a zatiaľ nik nemal problém ma rozumieť. Ak chceš pohodlie, budeš sa musieť pozrieť na niečo iné a uskromniť s kvalitou zvuku alebo navýšiť rozpočet.
Tie Cloudy čo sú linknuté budú určite pohodlnejšie na nosenie a aj praktickejšie vďaka tomu že majú zabudovaný mikrák, ale zvuk určite nebudú mať lepší ako HD-330 (ak sú fakt dobré ako sa tu tvrdí tak pravdepodobne ani nie horší). Problém je že stoja viac ako dvojnásobok rozpočtu. Treba sa rozhodnúť aké sú priority.
Spoiler: ukázať
Ten vacsi pritlak nie je fail, je to prave kvoli lepsej izolacii. Maju to aj ine, vacsinou studiove a dj sluchadla. Ako velmi to tlaci, zalezi aj na tom kto ma aku hlavu. A na konkretnej hlave tie Cloudy pohodlnejsie byt vobec nemusia.