Soundbar / Ozvucenie
Soundbar / Ozvucenie
Caute,
chcem Vas poprosit o pomoc pri vybere Soundbaru a ozvucenia (2.1 napriklad) do obyvacky o rozlohe cca 20m2. Jedneho TOP zastupcu zo soundbaru a jedneho TOP zastupcu zo zostavy. Moje poziadavky su, aby bol co najlepsie rieseny cable management (idealne ziadne kable), samozrejme dobry zvuk (no nie som audiofil), BT by potesil, cena do +/-500e a bude to k Samsung UE60KS7002U.
Dakujem
chcem Vas poprosit o pomoc pri vybere Soundbaru a ozvucenia (2.1 napriklad) do obyvacky o rozlohe cca 20m2. Jedneho TOP zastupcu zo soundbaru a jedneho TOP zastupcu zo zostavy. Moje poziadavky su, aby bol co najlepsie rieseny cable management (idealne ziadne kable), samozrejme dobry zvuk (no nie som audiofil), BT by potesil, cena do +/-500e a bude to k Samsung UE60KS7002U.
Dakujem
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Soundbar / Ozvucenie
ak uz riesis zvuk za 500, na soundbary a podobne virtualne kraviny kasli.
Nekupoval si si 7xxx seriu samsung telky, aby si to zabil virtualnou soundbarovou somarinou. Bud si vyries nejake normalne kvalitne 2.1 alebo 5.1 zostavu ak chces priestorovy zvuk.
Nekupoval si si 7xxx seriu samsung telky, aby si to zabil virtualnou soundbarovou somarinou. Bud si vyries nejake normalne kvalitne 2.1 alebo 5.1 zostavu ak chces priestorovy zvuk.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Kludne pristanem aj na 2.1. Soundbar bol len taky nastrel. Co navrhujes?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Uz podla toho ake mas preferencie (predne repro chces stlpy ci regalovky) a ci chces teda natvrdo 2.1, alebo ti nevadi aj 5.0 s tym ze ked by bolo malo basov, dokupis si subak, tak som nasiel zatial toto, do 500e:
https://www.nay.sk/onkyo-htx-22hd-x-b
a toto
https://www.nay.sk/jamo-s-526-hcs-black-ash
Samorejme by som uprednostnil ked uz domace kino, tak zakonite so subakom, no viem o ludoch, ktorym stacia basy z prednych repro a subak nemaju.
Urcite ti sem dakto napise este dalsich moznych kandidatov, su tu ludia co sa vyznaju.
https://www.nay.sk/onkyo-htx-22hd-x-b
a toto
https://www.nay.sk/jamo-s-526-hcs-black-ash
Samorejme by som uprednostnil ked uz domace kino, tak zakonite so subakom, no viem o ludoch, ktorym stacia basy z prednych repro a subak nemaju.
Urcite ti sem dakto napise este dalsich moznych kandidatov, su tu ludia co sa vyznaju.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja by som mozno siahol po nejakej zostavicke od Harman kardon / Bose .. v tych cenach sa daju najst dobre kusky pokial nie si audiofil...
ja som teraz kupil Harman Kardon Onyx 2 a neviem si to vynachvalit (iba nejakych 200e ) ale co to zahra, pocuvam s uzasom... chcel som to iba na ozvucenie kancelarie, ale ocakavania splnilo velanasobne...
ja som teraz kupil Harman Kardon Onyx 2 a neviem si to vynachvalit (iba nejakych 200e ) ale co to zahra, pocuvam s uzasom... chcel som to iba na ozvucenie kancelarie, ale ocakavania splnilo velanasobne...
Tak ako pises, uprednostnil by som nieco ako 2.1 pred 5.0 a basy vyzadujem (ospravedlnujem sa, neuviedol som to). Tamtie vyzeraju skvele (Onkyo) a HK a Bose uz len znacka znie fajn. Cena je takisto len a len do plusu. Vies mi, prosim, postnut tie HK a BOSE nieco? Nenasiel som podla toho popisu, co si uviedol.
Ked som sa ja rozhodoval s priateľkou ako si ozvucit obývačky a aby to nezaberalo moc miesta tak sme len tak náhodou zbadali Harman Kardon Aura je to jednoduche vizera to super a zahrá to fakt dobre ak si neni náročný. Len to stojí asi vela a za to sa uz da poskladať pekná zostavicka no ak nemáš miesto na bezne počúvanie YB a MP3 cez Bluetooth pecka.
-
- Pokročilý používateľ
https://www.alza.sk/harman-kardon-hkts- ... d=18851322
tieto HKTS9 som videl na bazosi zanovne za 200e myslim z NZ bol dotycny pan -mozno este su,
k tomu nejaky reciever 150-200eur a mas velmi slusny zaklad na filmy a ine pocuvanie .... samozrejme ak by si chcel audiofilne pocuvanie tak 5.1 neni to prave orechove asi ziadne...
Tie aura co kolega postol su velmi slusneee,len ta cena je taka divokejsia
skus popozeraj aj bazos ,castokrat su tam nove/zanovne zaujimave kusky canton,bose,HK, pripadne ine sety ONKYO (predava 5.1 aj s recieverom) na domace pocuvanie plnee dostacujuce.
tieto HKTS9 som videl na bazosi zanovne za 200e myslim z NZ bol dotycny pan -mozno este su,
k tomu nejaky reciever 150-200eur a mas velmi slusny zaklad na filmy a ine pocuvanie .... samozrejme ak by si chcel audiofilne pocuvanie tak 5.1 neni to prave orechove asi ziadne...
Tie aura co kolega postol su velmi slusneee,len ta cena je taka divokejsia
skus popozeraj aj bazos ,castokrat su tam nove/zanovne zaujimave kusky canton,bose,HK, pripadne ine sety ONKYO (predava 5.1 aj s recieverom) na domace pocuvanie plnee dostacujuce.
Pozeram tie HK a vyzera to paradne. Idem aj ten bazos poobzerat. Nieco od Bose by si este vedel hodit?
-
- Pokročilý používateľ
to skorej len po nete pohladat best deal, lebo takto z voleja ti neviem povedat skus napisat andrej svk, nieco ti poradi urcite -aj ked bude asi apelovat do inej cenovky ale nedaj sa
Harman Kardon HKTS sú vcelku dobré, malé a šikovné, mal som tú česť na nich párkrát počúvať hudobné koncerty. Na kvalitné plnohodnotné repro nemajú, ale zase zaberajú omnoho menej miesta a aj cena je úplne inde. Určite tiež odporúčam pozrieť bazoš ak ti nevadí použité. Nie všetko čo tam ponúkajú je dobrá kúpa, ale nájdeš tam aj zopár ozaj dobrých ponúk (napr. ja som si cez bazoš kúpil sadu 5.1 veľkých kvalitných repro za zlomok pôvodnej ceny), treba si len vedieť vybrať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
zalezi na aky styl vizualu ides, napr ja mam k projektoru ozvucenie Logitech Z906 (nepotrebujes uz reciever) a na filmy serialy je to proste pecka ano basy su vyrazne ale vo filme prave o to ide...
pocuvanie hudby je tiez v pohode ,samozrejme to nedosahuje kvalitu nejaky hudobnych regaloviek ale zas za tie penaize je to super spolocnik k filmom serialom (ale nie kazdemu moze vyhovovat vzhlad).
pocuvanie hudby je tiez v pohode ,samozrejme to nedosahuje kvalitu nejaky hudobnych regaloviek ale zas za tie penaize je to super spolocnik k filmom serialom (ale nie kazdemu moze vyhovovat vzhlad).
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak by niekto hladal cosi na stereo, s kludom odporucim toto. Dnes sa to objavilo v inzercii aj na spriatelenych hifi forach. Za tu cenu nie je co riesit. Ale nie je to multikanal - takze zrejme nezaujimave.