Forza Horizon 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
ANONYM_a7

Re: Forza Horizon 3

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Xbox, PC verzia zatial nie je k dispozicii. Neviem pisal som uz ze s review kodami je to uplne inak ..
Používateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Fullesh »

Bude dostupna migracia custom design ako to oblo medzi F5 a F6 ?
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K
.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Počujte, pár vecí...
fh3verzie.jpg
- tá štvrtá verzia, len "holá" FH3 - to je normálna verzia, ktorá bude tam po vydaní ? Je možné, že bude stáť len 60€ ? Lebo pozerám, že Standard pridáva 2 Car Packy, ktoré sú aj tak človeku, ktorý nehral FH2 a FM6 sú nanič (mám pocit, že tam boli nejaké podmienky)
- mám teóriu, že tá štvrtá verzia, keďže má artwork z XLive, tak je možné, že neskôr, keď sa objavia XONE kľúče (ako napríklad je možné zohnať trebárs FH2 kľúče), tak by mohlo byť možné kľúčik na XONE verziu takto aktivovať
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

to su ceny ty kks ....ved 100e je 1/3 konzoly cisto novej... to je chore proste :O
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Tak to je s mnohými hrami na konzolách, aj keď Forza je obzvlášť bezednou dírou pre peniaze :D
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ANONYM_a7

:-) Full: neviem povedať

Lol: bude stat pravdepodobne 69,99 co je bezna cena pre kazdy AAA titul na konzole. Velmi odporucam investovat do ultimatky dostanete poriadny naklad aut na zaciatok (ak chcete jazdit a nechcete riesit progres je to najlepsia cesta)+ VIP co prakticky zdvojnasobuje mnoztvo ziskaných penazí z lvl up.
Ak chceš ušetriť čakaj, pojde to dole a ak by si mal nahodou GOLD je mozne ze to o rok dostanes zdarma alebo za 10-20e (popripade 30 za ultimatku).

Kluce na konzolu nebyvaju nejak extra lacné popravde :) da sa ušetriť euričko dve tri ale viac až neskôr po release.

Tie prve tri nemaju xbox one hore napisane pretoze su to bundle.

Quicky: tak si to nekupuj, tak funguje, vzdy fungoval a vzdy fungovat bude tzv konzolový trh. Ak sa to niekomu nepáči je tu alternatíva? Nie je . PS ma pri AAA rovnaké ceny. Nemôžeš porovnávať s cenami PC titulov tam funguje iná ekonomika..a ruku na srdce - konkencia pre Horizon? neexistuje... zatial. Hra ktorá má tak masívnu podporu a tolko konentu jednoducho nie je, v Horizone vies skutočne stráviť vyše pol roka úplne aktívne a bez únavy, toľko tam toho je (aktivity, autá, komunita, eventy, bla bla bla tisic tam toho je :D ) V podstate je to lacne lebo za kilo mi nik neda hru, ktoru mozem hrat pol roka bez toho aby ma doslova srala nudila vytáčala alebo v nej absentoval kontent. A oni ten kontent ešte budu postupne dopĺňať :dance:

Cena pre PC verziu co viem zatial nie je konecna . Ale ak vezmete na Xko, z Win storu stahujes zdarma :) Cize nemusis kupovat dve verzie ak chces hrat na Xku aj na PCku.

Zajtra ak by bol zaujem viem zastreamovat - 2h su povolene pred releasom ale len niektore casti hry. Ak sa nazbiera dostatok zaujemcov mozem to vecer na 2h zapnut :)
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

ako mne to je jedno ale ta cena je chora, samozrejme ak sa bavime o napr 80eur s tym ze mam to vystarane so vsetkymi dlc a dva roky sa hram za to tak to beriem... ano samozrejmne je to o tom ci je to exkluzivita alebo nie;) kto chce kupi ktobude pozerat ;)
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Pozri sa na Crew, klasická cena, SP a potom po "skončení" SP prišiel Wild Run za plnú cenu a teraz príde ďalšie DLC na túto už dva roky starú hru a zase bude stáť 30+€, takže nie je to až tak hrozné...

BTW, Broslo...Ultimate nechcem, absolútne, nechcem žiadne VIP, 2x XP, 2x peniaze a podobne, nemám náladu máť milióny kreditov,...Rovnako už teraz tam bude okolo 300 aut a nechcem mať autá potom za nejakú nízku cenu alebo ako to tam bolo písané..
Fullesh
Moderátor
Moderátor

Tiez ma boost a vip nelaka. Ja si kupim jendo auto ktore chcem viem snim stravit vlemi dlhy cas, medzitym sa nahrnu kredity. Ani vo FH2 som nejazdil v 2/3 aut pretoze nechcem (american muscle, ferari, lambo) a tie ktore som chcel, boli v DLC. No ked naahodou cez vianoce bude akcia (dufam ze aj pre PC a nie len pre xbox gold ucty) tak kupim carpass za 12,50. A velmi, velmi ma nastvu, ak giulia nebude, resp. bude v DLC.
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K
.
ANONYM_a7

auta za nizku cenu nedufaj. Novinarom davaju ultimatku aby sa to dalo rychlo nahrat co je pochopitelne (recenzent nema sancu dat 100% ani s VIP i tak , tak je ta hra velka). s ultimatkou dostanes ale veľa aut predtunených do dokonalosti s ktorými sa fakt dobre jazdí (nie sériovky samozrejme ale špecial) a to by mna ako potencionálneho kupcu pomerne zaujímalo :) Pretože tie auta su fakt dobre poladené. :-) The crew je ale velice ze slaby odvar :) to by som moc neporovnaval ale budiš.

btw myslím že pustit takúto info je fajn: je tam pomerne dosť nových aut, ktoré sme zatiaľ vo svete forza nevideli :)
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Počkaj, čo znamená to "veľa aut predtunených do dokonalosti" ? Ja som to bral tak, že to sú komplet nové autá a akurát takto budú automaticky kúpené (z tej časti platenia reálnymi) a akurát bude potrebné si ich ešte kúpiť s in-game kreditmi.

A dosť nových aut myslíš v Car Pass-e ?
pet2
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 12. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa pet2 »

hmm ako asi ma nebudete mat radi ale ked pozeram tie videa na tom YT nieje to len take prezlecene NFS alebo nieco podobne? dalo by sa to prirovnat aspon k GRID ci som uplne mimo?
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Nie je Battlefield len prezlečený CoD ? Nie je FIFA len prezlečené PES-ko ? Nie je Fallout len prezlečený Witcher ? Nie je Age of Empires len prezlečený Space Attack...

Chcem tým naznačiť, že aj keď je to rovnaký žáner, tak sú to diametrálne odlišné tituly - ako každú racingovku delí hlavne engine, resp. jazdný model a fyzika, to je prvý a najväčší rozdiel - pokiaľ NFS sa (možno) reinkarnuje a opravuje po rokoch humusného engine-u, už Rivals mal konečne náznaky, že sa schyľuje k lepším časom...Horizon je na inej úrovni, je to vyspelý model s arkádovejším nádychom.

Príbehovo je NFS ladené do undergroundového a tínejdžerského filmu, Horizon sa točí okolo festivalu - je to také zaujímavejšie,
Horizon je z hľadiska herného sveta oveľa väčší,
Cenová politika Horizon-u spôsobuje bolesti hlavy,
NFS má minimálne teraz oveľa lepšie možnosti body tuningu,
NFS ignoruje základy performance tuningu (menej nafukané zadné pneumatiky majú menej gripu ako plne nafúkané a podobne...),
Horizon ponúka zaujímavé performance upgrade-y ako engine swap-y a drivetrain swap-y,
NFS je príbehovejšie,
...

V neposlednom rade...čo má každý s GRID-om...jediný dôstojný bol pôvodný diel a aj ten bol skôr pre hranie na klávesnici, než gamepad + žiadna podpora pre volant, teda áno, ale je tak mizerná a oničom, že to by som nikomu neodporučil...rovnako GRID nie je v žiadnom prípade open-world, je to len stage-ová racingovka
...

Späť k FH3, wocgoinkanevribudčibidaslepčtrejnhir už pridáva videá
https://www.youtube.com/user/TheSLAPTrain1/videos
ANONYM_a7

http://somhrac.sk/2016/09/21/forza-hori ... e-preteky/ review vonku NDA sa posunulo, škoda že som sa to dozvedel teraz večer hh :)

každopádne, očakávam IDčka od členov čo budu hrať, forza totálne maže SP/MP barieru a to na plnej čiare :cool: Zahráme :)
Fullesh
Moderátor
Moderátor

vyskusame crossplatform ? :)
.

Návrat na "Hry a problémy s nimi"