Baby Camera
Re: Baby Camera
Tiež sme zvažovali a nakúpili somariny keď sa nám dieťa narodilo, realita bola taká že sme to ani nevyužili. Jednoducho ti to nedá byť od neho tak ďaleko že by si nepočul (a hlavne žena) každé pípnutie.
Spoiler: ukázať
- Curuj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2010, 17:33
my sme malého tiež dávali na bok, aby sa nezadusil, keby čosi. ale teraz sa už otáča ako sa mu zachce...
monitor by som osobne nekupoval ani nejako neriešil, v podstate súhlasím - to percento úmrtí je malé a doba pokročila. ale mojej žene sa lepšie spí a nie je vystresovaná. tak aspoň je doma viac kľudu a pohoda
monitor by som osobne nekupoval ani nejako neriešil, v podstate súhlasím - to percento úmrtí je malé a doba pokročila. ale mojej žene sa lepšie spí a nie je vystresovaná. tak aspoň je doma viac kľudu a pohoda
CPU: Intel Core i7 4930K | CPU-COOLER: Noctua NH-D14 | MB: GIGABYTE X79-UP4 | RAM: Kingston HyperX Beast 4x8GB 2133MHz | SSD: Crucial M500 240 GB, OCZ Vertex 2 60GB | HDD: SaMSUNG 1,5 TB + 2TB, WD black 1TB, Seagate 3TB | PSU: Corsait RM850i 80 Plus GOLD | CASE: FRACTAL DESIGN Define R3 (3 x 120mm fan, 1x 140mm) | VGA: ASUS GTX680-DC2T-2GD5 | SPEAKERS: Homemade | HEADPHONES: Audio-Technica ATH-T500 | LCD: 2xHP ZR24w 24" (1920x1200)| KEYBOARD: LOGITECH Wave | MOUSE: Razer DeathAdder Black Edition | OS: MICROSOFT Windows 7 Professional 64Bit
Kokos, človek by na tejto stránke čakal skôr geekov, než zahundrané stare baby čo sa pohoršujú nad kúpou kamerky
Už som od kamery upustil, babyfon ešte zvážim...
Už som od kamery upustil, babyfon ešte zvážim...
baby fon bohate staci ... nam sa osvedcil z IKEI dosah ma cca 300m ... a je aj dost citlivy a ma zabudovanu bateriu, takze aj prenosny, mali sme aj ine Chicco, nieco talianske, kde sa dal chytit signal aj z kamiona alebo inej radiostanice:), monitor dychu sme nepouzivali ani pri jednom dietati postielka bola hned vedla nasej posteli, kamera to je pre ludi ktorí nechcú chodit casto ku dietati
Galaxy S9+
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
geek nerozmysla, geek kupuje lebo to svieti, blika a zerie to prud, aby mal novu hracku
My tuna aj rozmyslame nad dovodmi pre kupu a vyuzitelnostou zariadeni.
My tuna aj rozmyslame nad dovodmi pre kupu a vyuzitelnostou zariadeni.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Tak urciteee
Ak chces dáku radu ohladne takýchto srandiciek navštív modrého koníka mojej babe to doktor zakázal citat od kedy som dal túto stránku v routeri zakázať mame doma kľud