Hej, tiež myslím, že z toho netreba robiť vedu, hlavne aby to dostatočne fúkalo. Aj keď fan s dobrým takom nie je na škodu, hlavne u zdrojov kde je vnútri "husto", ale v princípe každý fan ktorý nie je vyslovene poddimenzovaný oproti pôvodnému spraví dobrú robotu.
Hlavne sa vyhýbať fanom s bežnými klznými ložiskami, tie nie sú stavané na dlhodobú prevádzku v horzontálnej polohe. Venturi sú fajn s ložiskami, s tými klasikami zo skriniek nemajú nič spoločné.
FAN do zdroja
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: FAN do zdroja
Spoiler: ukázať
ja by som zobral venturi HF-12 alebo shadow wings sw1 - 15e
oba sa daju dobre regulovat, maju slusny prietok a keby je najhorsie tak:
HF-12 - prietok ma jak svina takze bude stacit
SW1 - 2200ot, velky prietok, vysoky staticky tlak
oba sa daju dobre regulovat, maju slusny prietok a keby je najhorsie tak:
HF-12 - prietok ma jak svina takze bude stacit
SW1 - 2200ot, velky prietok, vysoky staticky tlak
Je pravda ze to netreba prehanat, ale ked ja rad spekulujemmino_85 napísal:Hej, tiež myslím, že z toho netreba robiť vedu, hlavne aby to dostatočne fúkalo.
O tomto viem a prave preto som vyberal FDB.mino_85 napísal:Hlavne sa vyhýbať fanom s bežnými klznými ložiskami, tie nie sú stavané na dlhodobú prevádzku v horzontálnej polohe. Venturi sú fajn s ložiskami, s tými klasikami zo skriniek nemajú nič spoločné.
Asi nakoniec pojdem do venturi HF-12. Stale ma ale taha ten silent wings3 za rovnakych otacok (2200) je vo vsetkom lepsi ako shadow wings sw1, akurat ta cena no . Este musim zistit ake ceny mi moze urobit znamy a podla toho sa rozhodnem.hawkeye napísal:ja by som zobral venturi HF-12 alebo shadow wings sw1 - 15e
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.