7600GS na AGP
Takze mam doma Gainward Bliss 7600 GS AGP, stala ma 4360,- Sk. Na mojom 350 W zdroji fachci bez problemov ( a to mam dve DVD mechaniky ), potesilo ma ze vobec nie je hlucna ( vec nazoru ), urcite tichsia ako moja FX 5700. Konecne som si zahral NFS MW s full detailami na 1024 x 768, vo Far Cry sa mi nezobrazuje spravne voda - ma v podstate iba dve farby, mozno to bude ovladacmi. Cez vikend na nej vyskusam taktovanie a 3D marky, zatial som velmi spokojny !
Neozyvam sa, takze hadaj co robim :8O: Cumim na novu grafiku v hrach, z ktorych som niektore uz davno presiel: Far Cry ( problem s vodou stale trva aj po zmene ovladacov ), Doom 3 ( ultra high po mne chce 512 MB RAM na VGA ), Fear ( ospevovany, ale mna nebavi ani teraz, s plynulou grafikou, baba v cervenom svetri mi lezie krkom ), no a Lara so svojou Legendou ( HDR je fakt super, asi preto som musel stahovat detaily ). A inak sa uz pozeram aj na demo Just Cause. Stale neviem ako sem dostat nejake jpg, takze z testov len cisla: vsetko bez taktovania karty, iba som ju vlozil do pocitadla. 3d Mark 2003 ( 8170 bodov ), 3d Mark 2005 ( 3825 bodov ), 3d Mark 2006 ( 2020 bodov ). Neviem ci tie cisla su dobre alebo nie, ale PCIe verzie 7600 gs dopadli o dost lepsie, uvidim po taktovani. Za tie peniaze som dostal co som chcel, som spokojny.