aby si nestratil tie fotky a videa z fotaku

pozri, do alzy ides kazdy tyzden/mesiac/polrok tak tu kartu zoberies so sebou ked nabuduce pojdes.
Statisticka realita pokazenia ORIGINALNEHO Sandisku - nie ebayoveho alibaboveho a podobneho - je takmer nulova, rovnaka sanca gearbestoveho zariadenia je ako pisal naspodu minulej strany feši niekde uplne inde. Tiez som presiel cez nejake veci a uz nikdy viac. Polozim nieze sedem eur, ale pajcku sfleku na stol ked mi niekto preda karty ktore sa nepokazia a to mam vo fotaku dve naraz. Ked nieco normalne pojdes fotit cize nie mobilom, tak vylet a planovanie stoji tolko casu a penazi ze... karta a sest nahradnych bateriek s tebou je to najposlednejsie najlacnejsie.
>> Samozrejme ako kartu do zrkadlovky alebo aj do barsjakeho fotaku bych to neriskoval. Toto bolo cisto len na nepodstatne data.
no takto nejako. Nehovoriac o tom ze castokrat na 32GB karty z Alibaby nahras 8GB a potom sa uz prepisuju od zaciatku

milion takych artiklov je vsade.
>> No ale naspat k mojmu dotazu. Ak ti to takto preclia tak je to celkom napytel. Cakal som, ze budu mat nejaku prebalovaciu pobocku v EU.
aj na tu prebalovaciu stanicu sa to nejako musi dostat, ze ? A bez colnice to nepojde, ze ? Co myslis ze existuje nejaky kanal ako sa do kontinentu dostanu masivne kvanta tovaru aby to islo akokolvek bez cla alebo nejakych inych poplatkov ?
RP, velke diky za linku - bohuzial je to pre-sale only, navyse do konca oktobra cize zrejme to nebude dostupne užaj, najmensia verzia z tych troch co budu atd. Bez tej strednej ani nemusim chodit domov

skusim pohladat nejaku alternativu, zoradim to podla ceny... alebo silno dockam na tie lepsie zenfoniky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.