Mno že to bude aj na Steame a nie len cez win store, ten nescu
Mno mal som predchadzajuce dieli na x360ke a pri niektorom z poslednných šlo hrať story coop už len cez live, lokalne šiel len ten multak ako na teba utočili tie vlny nepriatelov.
AMD Ryzen R9 7950X3D UV-OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6000MHz CL30 White RGB, MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC+ @3,2/34Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, NintendoSwitch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
Nuž nikto ta win store nenúti, nekupuj/nehraj vybavené
.
Ja neviem co ľudia majú proti tomu, mám tam rottr a nemusím riešiť žiadneho klienta, zapnem OC zapnem hru a ta hneď nabehne.. Jedna chyba je ze neráta gametime ináč proti UWP hrám nič nemám.
mne je to asi jedno kde to je ...dnes uz pomaly kazda hra ma iny launcher /blizz,origin, steam,lol,ubisoft/....tak pribudne aj Win kedy sa preorderisti dostanu ingame? neni nejaky skorsi start?
Ach polka temy tu bude teraz bedakanie ako sa niekomu nepaci W10 / Store...
"nekupuj/nehraj vybavené"
spyware - ak myslis W10, sa divim najviac sa stazuju ludia co pouzivaju andoird s google asistentom ktory im skoro hovori kedy sa maju ist vy*rať ale W10 im ide vadit. Nehovoriac o tom ze na internet su napojeny a na fejsbuku davaju denny report... ach
zbytocne riesit podstatna je hra... mna tiez otravuje,ze kazda hra ma svoj launcher ako som vyssie pisal,tiez by som to radsej videl v jednom ,ale co spravim chcem kupim zahram,alebo nie
ja uz len cakam kedy to spustia ,nainstalovane to uz mam
ja uz to hram 3 dni A hosi sibe vám? Ako doinstalovanie? veď ten store je súčasť OS win 10 Nemusíš robiť vôbec nič, len to nainštaluješ a hráš. Už prestante špiniť na ten win keď ho neviete ani používať alebo ja už fakt neviem ... človek aby ako idiot neustále vysvetloval basic veci