Broslo, nemyslíme tearing, ale doslova stuttering, doslova mikro-záseky - veľmi veľmi veľmi otravné..
Celkovo, bohužiaľ bez V-Sync-u a "Framerate Smoothing" sa to nedá hrať...k tomu tie nastavenia...hra bola pekná, keď som mal vytiahnutý volant a bol tým pádom asi meter a pol od obrazovky ale keď som včera sedel blízko (len na klávesničke som si ťukal - btw, ovláda sa to úplne dokonalo na klávesnici), tak som musel mať pri sebe kbelík, ak by som dostal dáviaci reflex z toho obrazu - chýba tomu jemnosť v obraze (FXAA musí byť, inak stromy majú ten otrasný problém, že vyzerajú strašne neprirodzene a nejaký mild efekt - fog napríklad, ten by toho toľko veľa zachránil - viď. Witcher 3) - na 4k sa fakt ukážu veci, ktoré by na 1080p (a menšej uhlopriečke) ostali nejako zakryté - u mňa na max. (samozrejme už nehrateľné, to proste lieta podľa lokácie od 40-60fps a ide ma ZABIŤ!! Chcem byť schopný si locknúť fps, kde chcem (dal by som 50fps) - ale kdežee, Dx12 + Microsoft mi to dokonalo zabili - hlavne to debilné Microsofťácke blokovanie súborov hry...) sa dosť ukázali - tie textúry sú humus, zblízka to vyzerá (prostredie a jeho kvalita) horšie ako The Crew (nerobím si srandu) - ešte aj NFS15 (aj keď s tým sa to samozrejme porovnávať nedá, to je úplne iný druh a balík graficko-efektového orgazmu) vyzerá jemnejšie a aj keby tam použili 32x32 textúry 2 metre odo mňa, tak to nezbadám...
Takto som v púšti a vidím ako polovica kopca predo mnou má akú-takú textúru a zvyšok je len blato rozmazané...
Btw, naprd DX12 titul - prvé jadro mi ide vybuchnúť a ostatné pracujú tak obyčajne

..Ale ako btw, hru mám rád..ale fakt nestojí za viac, než za tých 40-50€ - 100€ dať...no to by som teraz skákal z okna.