Mobil do 400€ ?
Re: Mobil do 400€ ?
Tie synteticke testy su uplne nanic.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Úplne nanič? To že je op3 pocitovo 2x rýchlejší ako môj ex ip6 sa ani baviť nebudem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ajpHone7 ma tusim okolo 140000 tych bodikov, neviem je mi to uplne fuk, v Irane vešajú v Sýrsku bombarduju, phonearena.com to testoval zrovna minuly tyzden.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Už sorry že ešte stále leziem do cudzieho threadu, ale ja som sa už čo do 400€ mobilu rozhodol - S6. Z trojice 1+3 / G5 / S6 to má najlepší foťák, AMOLED a uhlopriečku tak akurát. Toť k tomu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
neoplati sa circa 80eur priplatit za S7 zahnuty ? Nie je natolko lepsi od S6ky a nepodrzi si tu vyssiu hodnotu ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Zahnutá S7 za 450€?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
nie za 450 - myslel som ze diskutujeme 400 dukatovy telefon, tak pisem ci sa neda 80 priplatit, to nie je spolu 450 ale 480...
Za 480,- az 500,- vidim priamo teraz pred sebou vela kusov s7 edge, nove alebo kvazi nove, so zarukou, po celom Slovensku.
Za 480,- az 500,- vidim priamo teraz pred sebou vela kusov s7 edge, nove alebo kvazi nove, so zarukou, po celom Slovensku.
A načo su? To by som rad vedieť.quicky napísal:Úplne nanič? To že je op3 pocitovo 2x rýchlejší ako môj ex ip6 sa ani baviť nebudem
-
- Pokročilý používateľ
na to ,ze aspon priblizne viem ako na tom telefon je napriklad??? ja neviem naco su testy,hmm ktovie fakt.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hruby vykon neporiesi UX, aj ked benchmarky uz pozeraju scasti aj na to
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Na meranie penisu. Myslis ze podla coho quicky usudil ze mu ide one minus tri pocitovo 2x rychlejsie ako i6?Dunar napísal:A načo su? To by som rad vedieť.
// mas pravdu musim dospiet aby som pochopil ako sa obhajuje defektny mobil z ktoreho sa neodosielaju sms, alebo osprostiet.
Naposledy upravil/-a stiv v Ut 11. Okt, 2016, 20:36, upravené celkom 1 krát.
.
-
- Pokročilý používateľ
podla toho ,ze niekto mudry ako ty mu to nepovedal a vie si spravit nazor na veci aj sam, bez toho aby potreboval posluchovacov, neboj dospejes zistis jak to chodi
//kup si 2,5x drahsi nepouzitelny iphone a obhajuj si ho enjoy co len chces,absolutne ma to nezaujima a uz vobec co si myslis. napisal som svoje skusenosti,pokial ty ziadne nemas pomlc,spravis sluzbu sebe aj ostatnym
//kup si 2,5x drahsi nepouzitelny iphone a obhajuj si ho enjoy co len chces,absolutne ma to nezaujima a uz vobec co si myslis. napisal som svoje skusenosti,pokial ty ziadne nemas pomlc,spravis sluzbu sebe aj ostatnym
Z toho zistis hovno akurat. O plynulosti systemu to nepovie zhola nic.quicky napísal:na to ,ze aspon priblizne viem ako na tom telefon je napriklad??? .
-
- Pokročilý používateľ
jj cize iphone 4 "pojde rovnako" ako op3, sak ze ma v teste "10x" lepsi vysledok tiez o nicom nehovori... wow...
ja nehovorim,ze je test 100% smerodajny ale minimalne o nejakom vykone telefonu hovori... skoda slov.
nech si zakladatel temy kupi telefon aky chce a hlavne nech je spokojny ja som svoj nazor, skusenosti na OP3 vyjadril dostatocne a kazdy nech si spravi obraz podla seba
ja nehovorim,ze je test 100% smerodajny ale minimalne o nejakom vykone telefonu hovori... skoda slov.
nech si zakladatel temy kupi telefon aky chce a hlavne nech je spokojny ja som svoj nazor, skusenosti na OP3 vyjadril dostatocne a kazdy nech si spravi obraz podla seba
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ved zakladatel uz kupil uz len teda pockat do cca 10. novembra
.. momentalne hladam, co do auta, na stol ku posteli a pod. kedze Brodit za 70e je trochu sialena cena a ku posteli stojan na USB-C sam neviem lebo co citam tie problemy s USB-C kablami, stojanove nabijacky na tom urcite nebudu o nic lepsie. Druha moznost je qi, co by som mal doma vyriesene, len nejaky smiesny drziak do auta..
.. momentalne hladam, co do auta, na stol ku posteli a pod. kedze Brodit za 70e je trochu sialena cena a ku posteli stojan na USB-C sam neviem lebo co citam tie problemy s USB-C kablami, stojanove nabijacky na tom urcite nebudu o nic lepsie. Druha moznost je qi, co by som mal doma vyriesene, len nejaky smiesny drziak do auta..
Spoiler: ukázať