Ahojte.
Chcel by som sa vyskúšať spýtať. Budú nám na ulici zakopávať optiku - Telekom a UPC. Zatiaľ som na 90% rozhodnutý pre Telekom. Momentálne mám RadioLan 26/2, takže všetko bude rýchlejšie. Ide mi teraz len o to, že aktuálne prerábame barák, čiže nemáme dokončenú fasádu, predzáhradku, bránu, vstup do dvora... a chcel by som spraviť "predprípravu" pre natiahnutie optického káblu do interiéru, kým to je v takomto stave.
Chráničku by som dal do vonkajšej fasády a ukončil v technickej miestnosti, kde od Telekomu potrebujem len prevodník, ktorý si už zapojím do svojho routru. Otázka je, kde vyviesť druhý koniec chráničky.
Nerobili tu už niekomu niečo podobné?
Optika do rodinného domu
Optika do rodinného domu
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Optika do rodinného domu
chyt si stavbarov ked tam budu a dohodni to s nimi. alebo s niekym zodpovednym od danej firmy na koho ti isto budu schopni dat cislo.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB