Aby som vas uviedol do problemu asi pred mesiacom som skladal PC zalozene na novom Sockete AM2 a k nemu som sa rozhodol pouzit prave tuto mechaniku kedze my bola odporucana ako najlepsie riesenie problem tkvie v tom ze dnes mi zakaznik volal ze mu mechanika nechce citat niektore CD a tak som k nemu prsiel a skusal nahrat novy Firmware z stranky vyrobcu nepomohlo tak som vratil firmware ktory bol pribaleny s CD ani toto nepomohlo mechanika proste niektore CD necita bez problemov zoberie originalne CD ale s zalohami uz ma problem a niektore uplne ignoruje preveroval som tieto zalohy na mojom PC a su v poriadku v com to je? este prd mesiacom nebol problem s ziadnymi CD ani DVD zostava je Athlon64 AM2 3500+, MSI K9N SLI-2F, CORSAIR DDR2 2x512MB 800MHz TWIN2X, Grafika Gainward NX6600GT, SEAGATE 160GB 7200rpm 8MB SATA ST3160023AS a zdroj 350W v com je problem ? ma to zmysel ist reklamovat do Agemu ci je to zbytocne ked cita ine CD?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Skus ako prve sa spytat , co robil zakaznik vlastne snou. Resp. skontroluj ASPI. Pripadne este skus ju zobrat a skusit v inom pc. Apropo na reklamacku to asi nebude nakolko cita original cd/dvd.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
A co potom s tym ak tam nebudu mam to nechat prebehnut tym skenerom z 2 odkazu? sorry ale toto sa mi nikdy nestalo a preto sa pytam ako Lama som rad ze si mi poradil
Tu je postup ako to ocheckujes a kusok vedla je odkaz na stiahnutie. Normalne pozres , zists ze neni/je reinstalnes restart. Potom ostava skusit uz len tu dvdrw v tvojom pc.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
No mam ju uz doma ale cita DVD je jedno ci napalene alebo originaly a CD originaly ale nie zalohy co s tym Firmware to moze vyriesit? a ked tak odkial ho zohnat na stranke LG ho nemaju