24" monitor do 250 eur

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Merrevick
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 02. Júl, 2014, 12:16

Re: 24" monitor do 250 eur

Príspevok od používateľa Merrevick »

Kupil som nakoniec p2417h no dnes som ho bol vratit. Vadila mi slaba cierna, bola viacmenej seda a tmave odtiene sa zlievali do seba. Cize caka ma vyber ineho modelu :/
Gumkac
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01

Príspevok od používateľa Gumkac »

ked mas P2414H, asi by som kupil ten isty este jeden. Mam jeden, a keby mam kupit dalsi, bol by to asi on. a asi na pisanie diplomovky by som bral pivot - tiez som v posledom rocniku, tiez programovanie, ale nastastie byvam doma, a makam na dvoch 24". Inak, ked nechces ostat pod mostom, neni lepsie makat uz teraz? :) a nabrat prax? teda aspon ja osobne robim vyvojara uz dva roky. Ale to uz idem OT. :D co sirokouhleho by som nesiel, lebo pri 24" je nizsi, cize mensi, ... radsej by som planoval pouzivat potom doma dva 24" rovnakeho druhu. cize tie dve P2414H (pekne uzke okraje) a jedno velke + je, ze ked ich das nastojaka oba, a prepojis medzi sebou, budu sa tvarit ako jedna plocha (aspon myslim) s rozlisenim 1920 x 2160, co na programovanie moze byt fajn (zalezi od jazyku). na filmy samozrejme naprd :) :D
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

To je velmi cudne ze na P2414 ti mizerna cierna nevadi ked to ma rovnake hodnoty. Po skalibrovani ten novy dokonca lepsie.
Ked chces ciernu, tak vyberaj VA panel.
Merrevick
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 02. Júl, 2014, 12:16

Príspevok od používateľa Merrevick »

K offtopicu...snazim sa no pokrastinacia je silnejsia (dost ma to zoziera), ale to uz je o inom no. Takisto som este nenasiel oblast ktorej by som sa chcel venovat, poslednu dobu som myslel ze frontend bude cesta ale je tam milion frameworkov. Niekedy mam pocit, ze som si vybral zlu skolu, ale to je tak ak to clovek nemal pred vyberom ako hobby a nevie do coho ide :)

Od sirokouhleho som uz upustil, ten sa ozaj nehodi. P2414H ma ale hrube ramiky cize vedla seba to az taka lahoda nebude ale da sa to prekusit. Inac Dunar, urcite nejde o rovnake panely, kedze cierna na P2414H mi pride v pohode, tam je len problem backlight bleed v lavom dolnom rohu (velka skoda), inac aj co sa tyka farieb mam pocit ze p2414H je na tom lepsie ale tak to by som uz musel mat tie 2 monitory vedla seba.

Návrat na "Nákupná poradňa"