Ahojte,
blizia sa vianoce a chcem frajerke kupit asi konzolu.
1. otazka znie...bude to hratelne (sportove hry) na plazme p42st60? Input lag atd?
2. otazka PS4 a xboxS stoja cca rovnako. Tak ktoru... staci mi aj namensi HDD? planujem max 2-4 hry.
Dik
konzola + plazma
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: konzola + plazma
okolo 60ms, co je hodne
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- MacTukahan
- Používateľ
Cize to mam zavrhnut?
Mam 10 rokov staru plasmu a hry na xbox360 su hratelne. Na novej to urcite nebude horsie.
Ale dat cca 300E + 100-120 za 2 hry ? Neviem ako na novej konzole, ale na starej fungoval bazar. A to som este 2 hry dostal ku konzole pri kupe.
Ohladom ukladacieho priestoru - Bluray ma 25/50GB, takze na 4 hry 500GB disk staci (to som pozrel na Alze ako najmensi disk).
Ale dat cca 300E + 100-120 za 2 hry ? Neviem ako na novej konzole, ale na starej fungoval bazar. A to som este 2 hry dostal ku konzole pri kupe.
Ohladom ukladacieho priestoru - Bluray ma 25/50GB, takze na 4 hry 500GB disk staci (to som pozrel na Alze ako najmensi disk).
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ale ved kazdy model ma iny inputlag, su aj s 20ms tak musis upresnit
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
St60 ma vraj s novsim FW menej. Neviem ale potvrdit.
Pokial nie je nejaka parmenka, ani tych 60 jej nemusi vadit. Zalezi aj co za hry bude hrat.
Pokial nie je nejaka parmenka, ani tych 60 jej nemusi vadit. Zalezi aj co za hry bude hrat.
Na ST60-ke sme bežne hrávali NHLko a Tekkena. Bolo to síce na PS3, ale ten input lag nebol nejako obmedzujúci, a to si dovolím tvrdiť, že sme dosť "fajnový".
- MacTukahan
- Používateľ
Oprasim to tu...urcite budem kupovat konzolu...teraz vybehli BF akcie
Xbox one S 500gb + 2 ovladace 240e /1Tb 290e
PS 4 slim 1tb + 2ovladace 300e
Otazka je co je lepsie?
Zaujimaju ma aj skusenosti ako multiplayer / cena hier / youtube / filmy z disku?
Xbox one S 500gb + 2 ovladace 240e /1Tb 290e
PS 4 slim 1tb + 2ovladace 300e
Otazka je co je lepsie?
Zaujimaju ma aj skusenosti ako multiplayer / cena hier / youtube / filmy z disku?
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Novú konzolu by som určite nekupoval, škoda peňazí /ale je to na tebe ak máš vyhradené peniaze tak ok/. Bazarový Xbox máš aj v záruke od 150 éčok /PS4 od 200 € , možno aj dáke hry zjednáš. Rozdiel medzi Xbox one a PS4 je viac menej nulový /v číslach má Xbox menší výkon/ . Ja som hral na oboch konzolách / teraz vlastním Xbox one bazarovku / a rozdiel medzi nimi je len v exkluzívkach ktoré sa predávajú pre danú konzolu. MP je len platený a keďže ho neriešim neviem ti povedať ktorá služba je na tom lepšie. Ceny hier sú totožné. V bazarovkách tak isto hry v rovnakej cene.
Keď to zhrniem tak asik takto:
Xbox one
plus: lacnejšia, lepší gamepad /mám veľké ruky/, spatná kompatibilita s Xbox360 a teda viac hier, Kinect, v gold členstve 4 hry mesačne zdarma
mínus: slabšie exkluzivitky, v číslach menší výkon, rozmer - starší model je ako digestor , niektoré gamesky idú len v 720p
PS4:
plus: lepšie "krajšie" exkluzivitky, je menšia, väčšia komunita na slovensku, mikroskopicky "lepšia grafika" viď porovnanie youtube.
mínus: spomínaný gamepad /každému sadne ale niečo iné/, slabá ponuka hier zdarma v členstve PS plus, nemá spatnú kompatibilitu s PS3.
https://youtu.be/LVykwzmpuZg
Keď to zhrniem tak asik takto:
Xbox one
plus: lacnejšia, lepší gamepad /mám veľké ruky/, spatná kompatibilita s Xbox360 a teda viac hier, Kinect, v gold členstve 4 hry mesačne zdarma
mínus: slabšie exkluzivitky, v číslach menší výkon, rozmer - starší model je ako digestor , niektoré gamesky idú len v 720p
PS4:
plus: lepšie "krajšie" exkluzivitky, je menšia, väčšia komunita na slovensku, mikroskopicky "lepšia grafika" viď porovnanie youtube.
mínus: spomínaný gamepad /každému sadne ale niečo iné/, slabá ponuka hier zdarma v členstve PS plus, nemá spatnú kompatibilitu s PS3.
https://youtu.be/LVykwzmpuZg
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
Zobral som v akcii Sko s fifu a 2 ovladacmi