Námety na Rozhovory
Námety na Rozhovory
Námety/diskusia k Rozhovorom.
V tomto vlákne nám môžete povedať s kým by sme vám mohli dohodnúť rozhovor.
Rovnako sa môžete prihlásiť do rozhovoru sami. Ak robíte niečo zaujímave, napíšte nám na email admin@pretaktovanie.sk.
Posledný rozhovor: Lukáš Litvaj tvorca stolovej hry Watchmen of Destiny: Pýtajte sa ma (aj na to ako viesť úspešnú kampaň na Kickstarteri)
Nasledujúci rozhovor: Maťo Urbašík z NaTesle.sk: Pýtajte sa ma (o Tesle, aute o ktorom sa najviac hovorí a píše)
V tomto vlákne nám môžete povedať s kým by sme vám mohli dohodnúť rozhovor.
Rovnako sa môžete prihlásiť do rozhovoru sami. Ak robíte niečo zaujímave, napíšte nám na email admin@pretaktovanie.sk.
Posledný rozhovor: Lukáš Litvaj tvorca stolovej hry Watchmen of Destiny: Pýtajte sa ma (aj na to ako viesť úspešnú kampaň na Kickstarteri)
Nasledujúci rozhovor: Maťo Urbašík z NaTesle.sk: Pýtajte sa ma (o Tesle, aute o ktorom sa najviac hovorí a píše)
Re: Námety na Rozhovory
igor stanek nvidia
Vdaka za prve tipy, skusime ich pozvat.
Dnes zverejnime vlakno dalsieho pozvaneho hosta. V pondlelok-az-stredu tretieho.
Dalsie tipy?
Dnes zverejnime vlakno dalsieho pozvaneho hosta. V pondlelok-az-stredu tretieho.
Dalsie tipy?
Michal Rybka - Momentalne pise pre pctuning.cz a ma na starosti alza muzeum (zberatel) a jeho clanky su podla mna vzdy super
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Michal "Wolf" Rybka je uplny klasik IMHO najlepsi IT novinar u nas, uz od 90-tych rokov, od cias Score. Pokusime sa
yes! Dikes. Uplne zdielam tvoj nazor.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Pavel Dobrovsky, Jan Olejnik, Karel Drda
S tym som v kontakte a je to celkom problem.. Nema cas, no neviem.. Mozem zistit..IVNAtor napísal:igor stanek nvidia
P.S. Rybkove clanky ma asi kazdy rad .
Spoiler: ukázať
- marian_sk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2018, 21:32
Pardon asi toto tu nepatrí ale prečo si toto nemôžem prečítať: viewtopic.php?t=128058
Mne to píše Nemáte oprávenenia na zobrazenie tohoto fóra.
Ďakujem Vám.
Mne to píše Nemáte oprávenenia na zobrazenie tohoto fóra.
Ďakujem Vám.
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Preto, lebo si nový užívateľ a nemáš zatiaľ prístup do bazáru.