Forza Horizon 3
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: Forza Horizon 3
som na to ako quicky,skusil som,vsetko pekne ,ovladal som to tiez na ovladaci xbox one,dalo sa,na klavesnicu som neskusal,grafika perfektna,ovladanie,chovanie auta to iste co forza motorsport, ako jednoznacne najlepsie auta pre pc,ale ... ani mna to nejak nebavilo
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
brosklo ale ja sa hrat chcem ale nejak sa neviem uz pre "ziadnu" hru nadchnut ako za mlada
ako tiez sa mi to pacilo ale musim povedat,ze dost sa mi pacila aj forza apex (no hate), skor by som rad nasiel hru ako bol grid ,zavodenie po meste a podobne,nie nejaku "Extra" pribehovku a pod ale tak uvidime mozno si toto aj nakoniec kupim,necham tomu volny priebeh ,btw preco sa to neda nikde kupit (kinguin, g2a) za nejake normalnejsie ceny
ako tiez sa mi to pacilo ale musim povedat,ze dost sa mi pacila aj forza apex (no hate), skor by som rad nasiel hru ako bol grid ,zavodenie po meste a podobne,nie nejaku "Extra" pribehovku a pod ale tak uvidime mozno si toto aj nakoniec kupim,necham tomu volny priebeh ,btw preco sa to neda nikde kupit (kinguin, g2a) za nejake normalnejsie ceny
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
lol skoro som ťa nahlásil ako nevhodný príspevokMaxPayne napísal:som na to ako quicky,skusil som,vsetko pekne ,ovladal som to tiez na ovladaci xbox one,dalo sa,na klavesnicu som neskusal,grafika perfektna,ovladanie,chovanie auta to iste co forza motorsport, ako jednoznacne najlepsie auta pre pc,ale ... ani mna to nejak nebavilo
tak mne sa vôbec nezdá že by to bolo ako motorsport , toto je daleko viac akčné a keby som niečo podobné robil v motorsporte ani sa nepohnem z miesta
to nemá byť výčitka
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Sep, 2008, 07:27
Kde kupim najlacnejsi cd key na PC?
CPU : Intel i5- 10 400 F,Cooler:Arctic Cooling Freezer ExtremeMB:MSI Z97 G43,VGA:MSI 1070 Gaming, 8
Gb RAM:4x 8 Gb Patriot Viper Steel Series CL18,3600 MHZHDD 1:WD 5000AAKS,HDD 2:Seagate 500 Gb,SSD Crucial MX 100 250 Gb,DVDRW:Acer Predator 27,144 Hz
,PSU:Fortron Blue Storm 2/500Watt,CASE:Nanoxia Deep Silence 3-Anthracite,Cooling-3xNanoxia 120mm,2xNoctua 120mmLCD:Samsung 24,TV:TV Aver Media Box 10,REPRO:Genius 5+1,,Creative Sound Blaster ZX,OS:Windows 10,64 bit
Gb RAM:4x 8 Gb Patriot Viper Steel Series CL18,3600 MHZHDD 1:WD 5000AAKS,HDD 2:Seagate 500 Gb,SSD Crucial MX 100 250 Gb,DVDRW:Acer Predator 27,144 Hz
,PSU:Fortron Blue Storm 2/500Watt,CASE:Nanoxia Deep Silence 3-Anthracite,Cooling-3xNanoxia 120mm,2xNoctua 120mmLCD:Samsung 24,TV:TV Aver Media Box 10,REPRO:Genius 5+1,,Creative Sound Blaster ZX,OS:Windows 10,64 bit
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
dexter ja som pisal ovladanie,chovanie auta to iste,cize som nezaznamenal ziadny rozdiel co sa tyka chovania auta na gamepade,hned som to mal v rukach,nebavim sa o gameplay,asi ta nahlasim ja
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Listuj dozadu na môj kilometrový príspevok na kúpu zo Singapurského MS Store.melmoth napísal:Kde kupim najlacnejsi cd key na PC?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
I know that feel broquicky napísal:fakt si uz hladam nejaku hru co by ma chytila a nic take najst nejak neviem vsetko vyskusam, okej je to pekne fajn vsetko,ale nema to taky smrnc "namotavky" ako volakedy malo pre mna WOWko/csko , proste som sa zobudil a "musel" som ist hrat teraz to je uz len tak ,ze zabijam volny cas aj to len aby sa nepovedalo (za kazdu radu/tip na hru budem vdacny )
Q: aj ja chcem drviť, ale starneme chlape. S tým sa nedá nič spraviť + vela hier ti dá ten pocit len ak jej venuješ desiatky hodín svojho času (ideálne kontinuálne )čo je extrémne náročné v našom veku.. Stále existujú veľmi dobré hry a je ich veľmi veľa. AK im budeś venovať málo času, dostaneš malú odmenu. Ak veľa, odmena bude veľká...
Nie je to teda ani o konkrétnej hre ako o prístupe k hraní. Taktiež sa gaming za tie roky rázne zmenil. Keď sme boli decká bolo to všetko úplne inak... a prsty na bradavky, aj iné hodiny sa v tom topili
Nie je to teda ani o konkrétnej hre ako o prístupe k hraní. Taktiež sa gaming za tie roky rázne zmenil. Keď sme boli decká bolo to všetko úplne inak... a prsty na bradavky, aj iné hodiny sa v tom topili
-
- Pokročilý používateľ
zivot je kruty a nespravodlivy
Mna tiež skoro nič nebaví hrať.Hrám hry akosi na silu,ale nejde mi o hranie samotne skor že beriem hry ako druh umenia a ked je nejaká nová tak proste som zvedavý čo je jak spravené atd.Pribeh ma nikdy nezaujimal.Troška sa mi vratila teraz chuť hrať ked mam graficku kartu este na reklamačke.tak troška som sa našiel v starých hrach.teraz Brutal Doom )) grafika škareda ale to je asi natom to krasne
Na to je jednoduchy liek - nehraj, idealne mesiac - dva. Nasledne vyber dobru gamesu a uvidis ten rozdiel. Jednoducho si presytený.
Taky Dragon Age alebo Mass Effect, jedny z mala ku ktorym sa rad vraciam aj ked som starsi a tesim sa ked mam volno ako rano vstanem a zahram
Taky Dragon Age alebo Mass Effect, jedny z mala ku ktorym sa rad vraciam aj ked som starsi a tesim sa ked mam volno ako rano vstanem a zahram
-
- Pokročilý používateľ
asi si zalozime novu temu kriza stredneho veku v gamingu lebo nam tu brosklo bany porozdava za OT
no ale veru koniec OT BTw sprav tu tému Q nie je to zlý nápad
Koniec OT vďaka.
Koniec OT vďaka.