existuje vobec nejake riesenie ?:Error nv4_disp.dll
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja to aj tak vidim na problem dosky, mal som nejake podobne hlasky pri mojej 6600 a msi k7n2 delta 2lsr, pri povodnej delteL neboli a ako som vymenil dosku tak sa mi to secko zacalo s prepacenim sra* ako hovado. ciastocne to zriesilo automaticke taktovanie systemu, aspon na 3% ale aj tak bol komp nestabilny na viac ako 40hod. vravis ze procak sa ti nehreje, lenze merias ten aux teplotu? skus si osahat chladic a tiez by som radil kuknut northbridge. inac ten zdroj nic moc 450w a 25A, moja 350 ma 28A - enermax. nho budis.
to fear, ked uz niekomu nadavas tak aspon spisovne
edit : ospravedlnujem sa, zle pouzite slovo (nadavanie) zvisok plati
to fear, ked uz niekomu nadavas tak aspon spisovne
edit : ospravedlnujem sa, zle pouzite slovo (nadavanie) zvisok plati
Naposledy upravil/-a jararak v Po 18. Sep, 2006, 00:03, upravené celkom 1 krát.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Re: HURRAA
no moment moment, aj ked pises ze zdroj to poriesil (co som v podstate aj pisal) ale rad by som vedel aky to bol ten druhy zdroj 300W ? isiel tam aj ten 4 pinovy konektor do dosky? alebo bez neho, alebo co vlastne to mas za znacku?wofer10 napísal:Super dosiel som nato bolo to zdrojom ja som mal 450watovi s 25 pin konektorom pozical som si od kamosa a ma 300watovom mi to islo tak papa
EDIT : pepek pise, v inej teme, ze stiahol INU dll kniznicu a s nou to uz islo ok, len pri nabehnuti win si ju zase vratil na povodnu...
tak odporucam najst VSETKY kniznice s tym nazvom (NIE s priponou) v nudzovom rezime VSETKY nahradit jednou a tou istou verziou, ktora je v poriadku
Re: HURRAA
TEN ZDROJ BOL 300W S 20 PIN KONEKTOROM A DNES SOM SI KUPIL ZDROJ 350W S 20 PIN KOVEKTOROM A IDE MI TO ZIADNE VELKE RIESENI JA SOM MAL 450W JE ASI SLABI
zdroj som skusal aj iny bez zmeny.. ale uz som na to prisiel robilo to agp 8x , vypol som podporu v biose , pritom som skusal vsetko mozne ale toto som menil iba na zaciatku trapenia a priamo v ovladacoch"nie v biose" potom som sa k tomu uz nevracal..Az teraz nahodov Neviem sice preco mu vadi agp 8 x ale co uz, nemal by som byt nejako ukrateny na vykone..