Zdroje za 40€? Možno tak do zostáv za 300€, všetko vyššie si dovolí normálne PSU - 60-70€ je nič.
Tie OEM Seasonicy sú v pase, na to názor nezmením, mnoho strán dozadu sme to tu riešili - nebol by som o nič smutnejší s low-end Evgou 430W.
Bornzáky od Seasonicu boli super, kedysi boli aj za super cenu, potom keď ostatné komponenty začali tíchnuť, tak ten zdroj bol stále zreteľnejší a zreteľnejší, takže padli, potom to tu zaplavili nekompletky od Evgy (W a B) a Enermaxu (MaxPro) - možnosti, ktoré neboli v žiadnom prípade v pohode.
Dokonca už B2 750, ktorá tak dlho bola za 84,40€ už je dávno preč, takže aktuálne pri tých cenách konečne je pre človeka (o tých tu ide) možnosť mať nadupaný zdroj (jop, rozplývam sa nad recenziou, prečo nie - od wolfa kedykoľvek - tie výsledky neskutočné) - aj keď si zoberiem Bronzáky od Seasonicu, tak tieto Vengeance dám pred nich kedykoľvek.
Plamienok u tých Bronzákov vzplanul na chvíľku s tou novou revíziou (možno si si to všimol - majú zmenenú mriežku na štýl G rady a používajú nový ventilátorik od Hong Hua (FDB ložiská), je pár recenzií, najkrajšia bola/je asi táto
http://www.conseil-config.com/2016/test ... 12-ii-520/
no bola ešte iná (nepamätám názov, kedysi som to písal všetko do príspevku ale to je už dosť dávno, nepamätám, ktorá strana), tam bolo presnejšie porovnanie a bol tam len minimálny rozdiel, čo je škoda, všetci sme tie zdroje mali radi, no stalo sa to a teraz aj keby tie nové recenzie boli super, tak 500W Vengeance je stále o kúsok lacnejší ako 520W S12II (TNTrade,Compy ale tam je aj pošta k tomu), takže aj teoreticky starý dobrý Seasonic by nemal šancu. Nehovoriac o tom, že S12II-620 je aj z najlacnejšieho na SVK za cenu ako 650M. O M12II sa ani neoplatí baviť, tá má teda riadne ceny.
A jo, ja som namotivovaný na tieto Venženci - presne ako píšeš, kopajúce decko opakujúce "Venžnc tu, Venžnc tam", ak si to taký produkt zaslúži, tak prečo nie. Amazon je stabilnejší dodávateľ, než akýkoľvek tu.
"A? To je taký problém? Je mi úplne ukradnuté či na tú krabicu napíšem Košice, Krakow, Anchorage alebo Horný Valal. Záruka je, to je podstatné. A úprimne, ešte som nevidel vadný zdroj na Leadex platforme (tým nevylučujem že sa to nemôže stať, samozrejme vo výrobe či už zdroja alebo súčiastok môže nastať chyba). Od EVGA Používam najčastejšie 500B, 550G2, 750B2, 750G2. Zatiaľ ani jedna reklamácia alebo skúsenosť s pazvukmi ventilátora a podobne."
Tak ak už kupuješ tu, tak prečo potom nemať možnosť aj reklamovať? To je hlúposť...Vady - píšem práve o konkrétnom probléme s ventilátorom (predsa len guličkové ložisko) - môj model ide už od mája 2014, takže ma to ani neprekvapuje, toť ak to nie je FDB (alebo trebárs HDB).