Multimedialne centrum
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Multimedialne centrum
ale pride mi to ako velmi blbe riesenie. prejde cez ten chromecast 5.1 zvuk a titulky? na zapauzovanie videa aby si odomikal telefon a hladal to v appke? kolko ti vybije z baterky dvojhodinovy film?
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
5.1 zuk neviem, nepouzivam. ale zbezne, co som pozeral na nete, tak ludia pisu, ze to ide. titulky su bezproblemove.
pauzovanie videa funguje z notifikacie, ktora je dostupna bez odomykania telefonu. baterku to vela zrat nebude. telefon len povie chromcastu, ze z ktoreho serveru ma streamovat a tym jeho uloha konci.
pauzovanie videa funguje z notifikacie, ktora je dostupna bez odomykania telefonu. baterku to vela zrat nebude. telefon len povie chromcastu, ze z ktoreho serveru ma streamovat a tym jeho uloha konci.
Priklanam sa ku tomu rpi mam doma 4ks s openelec a vsetko ok na dalsom mi bezi NAS s plexom ako tu uz bolo spominane. Ak by si chcel rpi mozem ti jedno posunut (mam aj naviac) s krabickou,ak by si chcel ... inak to riesenie s plex je tiez OK
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Googlim, ale tazsie si ako amater vyberiem, aky navod je najlahsi..
Dokaze Rpi3 prehravat full hd (youtube, z esterneho dosku, cez wifi) plynule? 1gb ram nieje vela a vraj full hd uz dokaze spomalit tuto krabicku dost, zasa za 50eur uz viem objednat daco z ciny s 2gb ram...
Dokaze Rpi3 prehravat full hd (youtube, z esterneho dosku, cez wifi) plynule? 1gb ram nieje vela a vraj full hd uz dokaze spomalit tuto krabicku dost, zasa za 50eur uz viem objednat daco z ciny s 2gb ram...
Prehravam vsetko len 1080p a BD(40gb) cez lan a nepocitil som ze by bolo rpi spomalene, openelec je OSvytvoreny na multimedialne centrum. Dokaze prehravat z ext hdd usb kluca a youtube ide super, tak ako aj xyz doplnkou. Mal som aj ine tv boxy z ciny 50eurove ale vzdy som s vratil k rpi.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Navod ? Aky navod hladas
PS4 + OPTOMA HD 141X
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
predpokladam ze hovoris o RPi3. alebo to zvladne aj RPi2, nedajboze 1? Ja som Rpi skusal davnejsie, ale nikdy mi to nefungovalo dlhsie ako po prve odpojenie od elektriky, SD karta sa stala vzdy necitatelnou (skusal som rozne velkosti a znacky ako SanDisk, Kingston a pod., vsetky tie karty mi v pohode idu v inych zariadeniach, ale v Rpi nie).
Spoiler: ukázať
Rpi2 a rpi3 je to iste s rozdielom ze rpi3 ma integrovanu wifi. A toto funguje aj na rpi1
S sdkartami nemam problem mam tam neake noname z vypredaju v elektre
S sdkartami nemam problem mam tam neake noname z vypredaju v elektre
PS4 + OPTOMA HD 141X