vysielacky do prirody
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 09:43
vysielacky do prirody
Najde sa tu niekto kto vyberal v minulosti vysielacky do prirody, napriklad na komunikaciu s detmi. Pozdavaju sa mi GoGEN Maxi, ale absolutne nemam prehlad po com ist. Dakujem!
Všetko o materiáloch
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
Re: vysielacky do prirody
Topcom
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ja v offroade pouzivam Motorola T80 Extreme [link]. Mam rad Motorolu, prima rescue farba, moznost pouzivania v dazdi (IPx4 krytie), integrovanie svetielko, k tomu kufrik a stojan na dobijanie (funguju na NiMH akumulator a nudzovo aj 4x AAA). Vo vypnutom stave dlha vydrz na bateriu (ziadne soft-off a samovybijanie). Mas ju niekde odlozenu a ked bola nabita, tak chytis a mozes pouzivat. Kupoval som za 99,- € tusim v ElectroWorlde kedysi.
Tie 8 a 10 km dosahy su samozrejme marketingove cisla, ale na komunikaciu medzi autami, ci decko zatulane za stromom, je to akurat.
Tie 8 a 10 km dosahy su samozrejme marketingove cisla, ale na komunikaciu medzi autami, ci decko zatulane za stromom, je to akurat.
zoom - myslíš že by sa dali použiť aj na lyžovačky (koľko vydrží batéria - zima a či by podľa teba bol v pohode signál aj vo väčších strediskách? )
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Toto po pravde neviem. Ja sa neviem lyzovat, ani ma to nebavi, takze nechodim. Neviem, ake velke su strediska. Teoreticky je to volna plocha, takze dosah by mal byt dobry, ale ked je zjazdovka nejaka zaoblena pokrutena, ze signal by siel cez kopec, pripadne cez les... fakt neviem. Nikdy som to neskusal.
Som len zastancom kupovania veci od firiem, ktore sa tomu venuju. Takze sluchatka napriklad od Sennheisera a nie Skullcandy, off-road od Jeepa a nie Skodu Yeti, radiotechnika napr. od tej Motoroly a nie od cinskej Alibaba firmy.
Lepsi dosah budu mat CB vysielacky, ale tie su drahsie a asi aj vacsie, nie uplne vhodne na lyzovanie. Takzeee... len odskusat, pripadne citat po nete, ci to niekto takto nepouziva.
Som len zastancom kupovania veci od firiem, ktore sa tomu venuju. Takze sluchatka napriklad od Sennheisera a nie Skullcandy, off-road od Jeepa a nie Skodu Yeti, radiotechnika napr. od tej Motoroly a nie od cinskej Alibaba firmy.
Lepsi dosah budu mat CB vysielacky, ale tie su drahsie a asi aj vacsie, nie uplne vhodne na lyzovanie. Takzeee... len odskusat, pripadne citat po nete, ci to niekto takto nepouziva.