Čaute,
skladám HTPC a hľadám k tomu ovládač.
Bude to najskôr na základe https://cz.msi.com/Motherboard/H170I-PR ... cification , čiže WI-Fi, BT vstavané.
OS Win 7 + Kodi na prehrávanie. Využitie multimediálne centrum + nejaké to surfovanie, hlavne Youtube /áno, viem, že to ide aj cez Kodi/.
Hľadám k tomu nejakú mini klávesnicu s touchpadom a multimediálne klávesy, fakt mini, do ruky. Ideálne aby sa s tým aj dalo prebudiť zariadenie.Čiže priorita plnohodnotná klávesnica na "písanie" + bezproblémový pohyb v menu Kodi.
Skôr som za HW riešenie, mobilnú app nechcem, nie vždy sa pri tom bude sedieť s mobilom v ruke a príde mi aj blbé blokovať kvôli tomu využitie iného zariadenia /tablet/.
Našiel som také čosi, má niekto skúsenosti, resp. šlo by to? http://klavesnice.heureka.sk/rii-mini-rt-mwk02/
Prípadne iné nápady.
Dík.
Diaľkové ovládanie k HTPC/Kodi
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Diaľkové ovládanie k HTPC/Kodi
Spoiler: ukázať
Re: Diaľkové ovládanie k HTPC/Kodi
Pred rokom som mal taku tu android krabicku, ktora mala podobny ovladac ako ten RT co referencujes. Poviem ti to takto. Uz nikdy viac taky ovladac.
Zober akukolvek klavesnicu s touchpadom co sa ti bude pacit. Ten logitech K400 je fajn na prilezitostne pisanie, ale urcite sa da zohnat aj nieco lepsie. Co mne osobne strasne nevyhovuje su funkcne klavesy cez FN
EDIT:
davjnejsie som videl v NAY-ke nejaku MS klavesnicu podobnu tomu logitechu. Kvalitou spracovania vyzerala lepsie ako K400ka ale cenovo to bolo kus na K400kou.
Zober akukolvek klavesnicu s touchpadom co sa ti bude pacit. Ten logitech K400 je fajn na prilezitostne pisanie, ale urcite sa da zohnat aj nieco lepsie. Co mne osobne strasne nevyhovuje su funkcne klavesy cez FN
EDIT:
davjnejsie som videl v NAY-ke nejaku MS klavesnicu podobnu tomu logitechu. Kvalitou spracovania vyzerala lepsie ako K400ka ale cenovo to bolo kus na K400kou.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Logitech je strááášne veľká. Hľadám niečo cca o rozmeroch bežného diaľkového ovládania od TV, aby to nezavadzalo odložené na stole. Ináč by samo nebol problém vybrať, je kopec bezdrôtových setov KB+myš, keď už. Ja len či náhodou nemá toto niekto ošahané.
Ja mam rii 8+ z riitek stranky. Maju tam aj keyboard vo velkosti dialkoveho. Maju to aj na aliexprese ale tam je skoro vacsina len napodobenina rii8. Mam to na kodi/rpi nabijanie je cez microusb (v baleni). Vydrz tak zo dva mesiace podla pouzivania.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Už to u nich listujem http://www.riitek.com/product/mini.html
V podstate to čo som linkol na začiatku mi asi najviac vyhovuje, veľkosťou aj tvarom. Vyskúšame, uvidíme. Dík za rady.
//edit: Ozaj, dá sa tým zobudiť PC zo spánku? Neviem sa k tomu dogooglovať.To by dosť bodlo.
V podstate to čo som linkol na začiatku mi asi najviac vyhovuje, veľkosťou aj tvarom. Vyskúšame, uvidíme. Dík za rady.
//edit: Ozaj, dá sa tým zobudiť PC zo spánku? Neviem sa k tomu dogooglovať.To by dosť bodlo.
Myslim ze hej v pondelok ako budem doma mozem skusit, rpi mi to zo spanku zobudi.
PS4 + OPTOMA HD 141X