Dualsim s dobrou výdržou
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Dualsim s dobrou výdržou
Nazdar,
doma vyberáme nejaký dualsim mobil. Požiadavky sú:
-Dual SIM
-dlhšia výdrž na batériu (aspoň 3 dni bežného používania - hovory, nejaký net)
-displej okolo 5"
-hrúbka, hmotnosť neriešim
-dobrý dotykáč (nech to reaguje hneď a nie na tretí krát)
-ideálne nech sa vydávajú aktualizácie pravidelne - teda nech je tam podpora od výrobcu, prípadne nejaký CM (nie len pri vydaní telefónu a potom bez aktualizácií)
-cena okolo 150€ (max. do 200€)
Pozeral som nejaké modely a celkom dobré sú Xiaomi (len neviem ako tá výdrž). Celkom sa mi pozdáva Oukitel K6000 Pro (majú ho aj v EU sklade za 136€) - tu ale neviem ako je to s podporou a aktualizáciami.
Má niekto ten Oukitel? Prípadne odporučte nejaký model.
Ďakujem
doma vyberáme nejaký dualsim mobil. Požiadavky sú:
-Dual SIM
-dlhšia výdrž na batériu (aspoň 3 dni bežného používania - hovory, nejaký net)
-displej okolo 5"
-hrúbka, hmotnosť neriešim
-dobrý dotykáč (nech to reaguje hneď a nie na tretí krát)
-ideálne nech sa vydávajú aktualizácie pravidelne - teda nech je tam podpora od výrobcu, prípadne nejaký CM (nie len pri vydaní telefónu a potom bez aktualizácií)
-cena okolo 150€ (max. do 200€)
Pozeral som nejaké modely a celkom dobré sú Xiaomi (len neviem ako tá výdrž). Celkom sa mi pozdáva Oukitel K6000 Pro (majú ho aj v EU sklade za 136€) - tu ale neviem ako je to s podporou a aktualizáciami.
Má niekto ten Oukitel? Prípadne odporučte nejaký model.
Ďakujem
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: Dualsim s dobrou výdržou
Pokial nepouzivas stvorku (operatora), problem s vydrzou nebude, uz moj meizu m1 note mi drzal skoro 4 dni s teledebile.
na vyber mas xiaomi redmi note 3 / meizu m3 note, viem ze idu Vianoce mozno si doprajes ako darcek, pockal by som vsak s kupou 2, 3 mesiace - budu nove rady, vychadzaju pravidelne v januari (pre oba modely), kedze je bezne ze podpora je 2 roky a fony uz 1 rok su na trhu
na vyber mas xiaomi redmi note 3 / meizu m3 note, viem ze idu Vianoce mozno si doprajes ako darcek, pockal by som vsak s kupou 2, 3 mesiace - budu nove rady, vychadzaju pravidelne v januari (pre oba modely), kedze je bezne ze podpora je 2 roky a fony uz 1 rok su na trhu
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- MaxMan
- Redaktor
Pozerám na recenziu Meizu M3 Note - slabá výdrž na batériu Redmi Note 4 vydrží, len tá cena je už vyššia s prípadným preclením.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Redmi 3s
Ale musis si odomknut bootloader nech mas tyzdenne aktualizacie.
Ale musis si odomknut bootloader nech mas tyzdenne aktualizacie.
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
kde pozeras na recenzie vydrze? neverim, ze m3 note vydrzi menej ako m1 note ked ma o 25% vacsiu baterkuMaxMan napísal:Pozerám na recenziu Meizu M3 Note - slabá výdrž na batériu Redmi Note 4 vydrží, len tá cena je už vyššia s prípadným preclením.
http://mobilne-telefony.heureka.sk/xiao ... te-4-16gb/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/xiao ... -3gb-32gb/
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- MaxMan
- Redaktor
mArtinko5MB: http://androidportal.zoznam.sk/2016/06/ ... -recenzia/
Redmi 3s sa mi tiež pozdáva. Výdrž slušná, parametre tiež. Cena verzie 3BG/32GB do 170€
Redmi 3s sa mi tiež pozdáva. Výdrž slušná, parametre tiež. Cena verzie 3BG/32GB do 170€
- mArtinko5MB
- Používateľ
nic specificke ohladom tej baterky tam nenapisal, nejake realne cisla, kolko hodin so zapnutym displejom a pod. Presne rovnako mozme opisat vydrz pre m1 note, ked si narocny a pozeras 10 hodin do telefonu, vydzi jeden den Pokial mas priemer pouzivania 2 hodiny(zapnuty displej - ten je najvacsi zrac baterky), tak Ti vydrzi uplne vpohode 2 dni (aj 3, ked pouzivam klasicku 3g siet nie LTE) ps. ja som aspon nejake cisla napisal
ak mam byt uprimny, ta recka je dost onicom - o akom vysokom vykone pise ten clovek? nemam pocit, ze su to (vsetky rady mX note) nejake benchmark obludy, vsetko su to budget telefony
tomuto by som skor prikladal vahu, realne cisla obdobne na tom bude xiaomi
http://www.gsmarena.com/meizu_pro_6_and ... -18456.php
ak mam byt uprimny, ta recka je dost onicom - o akom vysokom vykone pise ten clovek? nemam pocit, ze su to (vsetky rady mX note) nejake benchmark obludy, vsetko su to budget telefony
tomuto by som skor prikladal vahu, realne cisla obdobne na tom bude xiaomi
http://www.gsmarena.com/meizu_pro_6_and ... -18456.php
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- MaxMan
- Redaktor
Teraz som našiel toto: http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
Keď to tak pozerám, aj tak má navrch Redmi 3S - lepšia dostupnosť, 3GB/32GB v podobnej cene ako Meizu M3 Note, ktorý má 2GB/16GB.
Redmi 3S by mali mať dostupný koncom mesiaca aj u nás v meste v MP3.
Osobne by mi stačil interný priestor aj 16GB, len ako je to s RAM? Oplatí sa ísť do 3GB RAM u týchto telefónov, alebo je to nevyužiteľné?
Keď to tak pozerám, aj tak má navrch Redmi 3S - lepšia dostupnosť, 3GB/32GB v podobnej cene ako Meizu M3 Note, ktorý má 2GB/16GB.
Redmi 3S by mali mať dostupný koncom mesiaca aj u nás v meste v MP3.
Osobne by mi stačil interný priestor aj 16GB, len ako je to s RAM? Oplatí sa ísť do 3GB RAM u týchto telefónov, alebo je to nevyužiteľné?
- mArtinko5MB
- Používateľ
5'' je malo (subjektivny nazor, pre mna je aj 5.5'' malo) a rozlisenie na taky displej je tiez malo, ale nevidim to v poziadavkach, vydrz by mala ist rapidne hore
3gb? da sa to vyuzit, ked pouzivas vela app naraz - nie je to vsak o tom, ci to treba ale ci to chces Ked tam je rozdiel 20 - 40 eur, obetoval by som
3gb? da sa to vyuzit, ked pouzivas vela app naraz - nie je to vsak o tom, ci to treba ale ci to chces Ked tam je rozdiel 20 - 40 eur, obetoval by som
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- MaxMan
- Redaktor
Mne je 5" tak akurát. Nie že by som 5,5" nevzal do ruky, ale zase je to lopata...
Rozdiel 2/16 a 3/32 je 20€. Takže je asi lepšie brať 3/32GB.
Rozdiel 2/16 a 3/32 je 20€. Takže je asi lepšie brať 3/32GB.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
urcite redmi 3s. Nova generaciia je uz vonku, ale tam este chyba podpora B20 LTE pasma. ja mam teraz 4,8" display a do vacsieho fonu by som nesiel ani nahodou, redmi 3s je rozmerovo este o par mm mensi. rozlisenie bohato staci, teraz mam 960x480 a nidky som po viac netuzil. ked vam staci na monitoroch fullHD nevidim dovod preco by nemalo stacit na telefon obycajne HD. a urcite lepsie brat 3GB RAM, najma ked ten telefon chces mat dlhodobejsie
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hd na 5" je este v pohode
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- mArtinko5MB
- Používateľ
Tak urciteMaxMan napísal:Rozdiel 2/16 a 3/32 je 20€. Takže je asi lepšie brať 3/32GB.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto