Ktoru bedňu s týchto 2 (anketa)
Ktoru bedňu s týchto 2 (anketa)
Zravím Páni.Neviem sa rozhodnuť sám,ktoru stýchto skriniek si mám vybrať.Plusy a zápory som si ako tak kukol na nete.Pc bude chladene vzduchom / ostatne v popise).Poprosím aby ste zahlasovali,poprípade napísali prečo.V recenziach čo som pozeral na nete vedie NZXT.ďakujem
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Ktoru bedňu s týchto 2 (anketa)
Na nete vedie NZXT. Počtom recenzií? Toto rozhodovanie je jednoduché...
Chceš AiO balíček s odhlučnením? P400S (plná bočnica, iná sa neoplatí a verzia s tvrdeným sklom je v nedohľadne).
Chceš skrinku s bočnicou z tvrdeného skla bez odhlučnenia, odkrytým vrchom skrinky a HDD košom, ktorý je tým najhorším na trhu a ja by som tam v živote nedal HDD? S340 Elite.
Na toto si anketu robiť nemusel...
Chceš AiO balíček s odhlučnením? P400S (plná bočnica, iná sa neoplatí a verzia s tvrdeným sklom je v nedohľadne).
Chceš skrinku s bočnicou z tvrdeného skla bez odhlučnenia, odkrytým vrchom skrinky a HDD košom, ktorý je tým najhorším na trhu a ja by som tam v živote nedal HDD? S340 Elite.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
vedel som že napíšeš )) JJ o tom koši samozrejme viem že je to na prd u NZXT.No Phanteks jedine s priehladnou bočnicou som mal na mysli.Ta so skleneným bokom viem že bude v predaji ale nechce sa mi čakat a moc sa mi to nelubi.V recenziachloleqboleq napísal:Na nete vedie NZXT. Počtom recenzií? Toto rozhodovanie je jednoduché...
vačšinou dostava NZXT alite gold hodnotenia a P400S silver atd,aj ked moc mi neni jasne prečo,ale asi že p400S ma malo miesta na vrchu skrine na radiator v pripade vodneho chladenia atd inak tam moc minusov nevidím.A zas ten koš u nzxt je malokedy udavaný za minus tiež neviem prečo.Hm skor sa neviem rozhodnuť vzhladovo.Kukam nane už týžden a furt sa mi pači iná.Oniečo vyšší hluk by ma asi nezabil,alebo oproti tomu čo mam teraz...hmm
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
No toto je tak subjektivna vec ze to az pekne nie je Ja som hlasoval za phanteks pretoze mne sa jednoducho viac paci ako nielen vyzorovo ale aj spracovanim, usporiadanim atd.. Ale je to irelevantne pretoze ty by si mal najlepsie vediet co sa paci tebe a co chces ty
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pretože aj napriek tomu, že rôzni recenzenti sú milí a múdri ľudia, občas im ujdú veľké a vážne dizajnové chyby.
Choď do Elite. Ak sa ti nechce čakať, skôr by si ju pravdepodobne dostal z
http://www.shark.sk/skrinky/nzxt-s340-e ... na-cierna/ .
Choď do Elite. Ak sa ti nechce čakať, skôr by si ju pravdepodobne dostal z
http://www.shark.sk/skrinky/nzxt-s340-e ... na-cierna/ .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
warrior606 napísal:No toto je tak subjektivna vec ze to az pekne nie je Ja som hlasoval za phanteks pretoze mne sa jednoducho viac paci ako nielen vyzorovo ale aj spracovanim, usporiadanim atd.. Ale je to irelevantne pretoze ty by si mal najlepsie vediet co sa paci tebe a co chces ty
Jasne.Díky za hlas .No ja ani už neviem že čo sa mi viac vlastne páči to je to No tiež som si dal sám sebe hlas za Phanteks.Zaujíma ma aký tu maju ludia vkus na fore a možno sa rozhodnem podla toho a možno nie Asi ma zmiatlo už to hodnotenie na zahraničných forach
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Z tychto dvoch ani jednu, ked phanteks, tak jedine tuto
http://www.phanteks.com/Enthoo-Evolv-AT ... Glass.html
Spoiler: ukázať
Ano "stará známa",kralovna phanteksov )) A najlešia bedna na svete )),ale nelubi sa mi Ten predný panel čo ani nevyzera jak panel vyzera otras.Každy ma iny vkus )) Aj ked,viem že je to super bedna a zvikol by som si..Ale už je nad rozpočet ))MaxPayne napísal:Z tychto dvoch ani jednu, ked phanteks, tak jedine tuto
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nechápem, čo riešiš, ak chceš vidieť do skrine, tak malé okno nestačí, potrebuješ komplet presklennú, tak tu niet o čom...
Tak polda mna výber skrine je najťažší.Ked ide aj o dizajn aj o funkčosť.A aké komponenty tam budu a ako budu tie moje komponenty vtej danej bedni vyzerať.A takto z obrazkov a videí sa ťažko rozhoduje.Lebo tie moje komponenty nevyzeraju nejak výstavne )).Ked si pozerám NZXT Elite tak dobre to vyzerá s vodným chladením,ale so vzduchovým chladičom to už vyzerá divne podla mna.Keby som si mohol vyskušat obe skrine.Napchať tam moje veci,najprv do jednej a potom do druhej A ktorá bude lepšie vyzerať a ešte sa mi aj viac hodiť k monitoru,klavesnici atd a potom si znich vybrať... Chapeš )) Ale skor sa priklanam k panteksu,ale viem že zasa skor či neskor sa to plexi poškrabe,kedže na mojej sa to poškrabalo aj od čistenia hejzelpapirom a okenou ..Nzxt vyzera ako výkladna skrina komponentov,no musim si rozmysieť čo chcem.Ale ide skor o vzhlad to moje rozhodovanie medzi týmito 2ma.Pretože obe bedne su kvalitné.Ale keby som išiel potom,že aka bedna by sa mi najviac byhovovala svojimi možnostami,kupil by som si enthoo pro M,ale prestali sa mi pačiť skrine s ventilatormi a mriežkou na predku skrine.Skor sa mi pači už čistý dizajn,ale na nzxt sa mi zda asi až moc čistýloleqboleq napísal:Nechápem, čo riešiš, ak chceš vidieť do skrine, tak malé okno nestačí, potrebuješ komplet presklennú, tak tu niet o čom...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pri veľkej presklennej bočnici už musíš myslieť na to, ako to bude vyzerať - je jedno, či máš vodu alebo vzduch, všetko vyzerá dobre, pokiaľ nie sú farebné kombinácie komponentov haky-baky...
Zišiel by sa ti tam Hue+ napríklad, to by tomu dalo iný pohľad, nehovoriac o ventilátoroch a samotných komponentoch.
Zišiel by sa ti tam Hue+ napríklad, to by tomu dalo iný pohľad, nehovoriac o ventilátoroch a samotných komponentoch.
Ved prave.Posielam obrazky jak to vyzera umna,aj komponenty.Pohlad na cely pc stol je este bez grafickej karty.A bedna jak bola predtým než išla karta na reklamačku,ale v pondelok pride.Inač mal som chud už elite objednať z alzy kedže rozvažaju aj cez víken )),ale tie moje komponenty,veru neviem či sa tam budu hodiť.Podla mna dost lacna doska tam može vyzerať naprd..
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
P400s s plnou bočnicou. Pri takej malej vzdialenosti by som išiel do najväčšieho zabitia hluku.
jo ale možno bude aj na zemi ))
Ja by som ju urcite dal na zem.
50:50 anketa. Dufam ze pomoze s rozhodovanim.
50:50 anketa. Dufam ze pomoze s rozhodovanim.
.