Regulator otacok
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Re: Regulator otacok
tak ja sa aktualne prerabam skrinu tak aby
http://www.tichepc.sk/Phobya-Xtreme-SUP ... 1013004026
bol horizontalne aby cez neho prirodzenym prudenim islo dost vzduchu uvidim aky bude vysledok ked bude v okruhu este aj 980 tka.
http://www.tichepc.sk/Phobya-Xtreme-SUP ... 1013004026
bol horizontalne aby cez neho prirodzenym prudenim islo dost vzduchu uvidim aky bude vysledok ked bude v okruhu este aj 980 tka.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a preto už iba aquaero
dokonca zabudovali priamo podporu pre HW monitoring, konečne netreba externé čidlá na základné veci ako je teplota cpu , gpu atd
čo všetko sa stým dá vystrájať písať asik nemusím
od prvých verzíí po dnešnú je vidieť že na tom popracovali
btw nemá niekto nejaké fešné budíky?
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Už som sa potešil, ale som skúšal nahodiť Aquasuite 2017, ver. 1.2 a chce to odo mňa licenčný kľúč, alebo kúpiť licenciu za 10/15 €
https://licensing.aquacomputer.de/shop/aquasuite
Počítam, že Aquero 6 má asi licenciu "v balíku", staršie modely nie /preto tá hláška, že nevie nájsť zariadenie s licenciou/
Na Aquero 5 LT teda viem inštalovať zadara len Aquasuite 2016 ver 5.2, ale ten nemá vstavaný ten HW monitoring.
Stále sa to dá poriešiť cez externý SW, akurát, že u 2017 je to všetko v rámci Aquasuite, ale teda 10 € im nedám za to čo mám teraz zadara v kombinácii s Open HW monitor, funkčnosť rovnaká.
https://licensing.aquacomputer.de/shop/aquasuite
Počítam, že Aquero 6 má asi licenciu "v balíku", staršie modely nie /preto tá hláška, že nevie nájsť zariadenie s licenciou/
Na Aquero 5 LT teda viem inštalovať zadara len Aquasuite 2016 ver 5.2, ale ten nemá vstavaný ten HW monitoring.
Stále sa to dá poriešiť cez externý SW, akurát, že u 2017 je to všetko v rámci Aquasuite, ale teda 10 € im nedám za to čo mám teraz zadara v kombinácii s Open HW monitor, funkčnosť rovnaká.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
myslím že na 2017 máš nárok treba tuším len kliknúť na aktiváciu a samé by sa to malo aktivovať
ja používam HWInfo32 ktoré strčí všetko do vačku snád okrem aidy ale tá je zase platená
bežne má pod kontrolou tak 4x toľko vecí čo zbytok sveta
adia o niečo menej ale zase vie púšťa priamo dáta do LCD , to sú tie pekné veci ako I7 5960X na 4,4 alebo ram na 3,2GHz
to zase nevie HWinfo32
ja používam HWInfo32 ktoré strčí všetko do vačku snád okrem aidy ale tá je zase platená
bežne má pod kontrolou tak 4x toľko vecí čo zbytok sveta
adia o niečo menej ale zase vie púšťa priamo dáta do LCD , to sú tie pekné veci ako I7 5960X na 4,4 alebo ram na 3,2GHz
to zase nevie HWinfo32
Naposledy upravil/-a dexterav v Ne 04. Dec, 2016, 16:53, upravené celkom 1 krát.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Nie, chce to kľúč s tým, že moje zariadenie má licenciu na SW up to 2016, novšie nie.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
hm
ale ten hw monitoring tam stojí za prd zatiaľ takže ťa to ozaj nemusí páliť resp nevidí spústu vecí poprípade vidí ale len pánboh vie čo to je
ale už aj v2016 bolo dobrá
celkom sa mi začína pozdávať aj info cez web aj ked to treba komplet zadávať ako keby sa to nedalo rovno prevziať z nastavena
ale ten hw monitoring tam stojí za prd zatiaľ takže ťa to ozaj nemusí páliť resp nevidí spústu vecí poprípade vidí ale len pánboh vie čo to je
ale už aj v2016 bolo dobrá
celkom sa mi začína pozdávať aj info cez web aj ked to treba komplet zadávať ako keby sa to nedalo rovno prevziať z nastavena
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Ani ma to netankuje, ja len info pre ostatných so staršími modelmi, že to nemusí šľapať.
Skôr som myslel, či práve v rámci Aquasuite nelicencovali Aidu napr., alebo iný overený monitoring soft, keďže si to pýta licenciu... a len prerobili vizuál, aby im to ladilo. To by bolo aj lepšie pre nich. Ale asi teda nie a ak je to ich robota, tak to bude mať svoje muchy. Hádam časom vyladia.
Skôr som myslel, či práve v rámci Aquasuite nelicencovali Aidu napr., alebo iný overený monitoring soft, keďže si to pýta licenciu... a len prerobili vizuál, aby im to ladilo. To by bolo aj lepšie pre nich. Ale asi teda nie a ak je to ich robota, tak to bude mať svoje muchy. Hádam časom vyladia.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
pokiaľ dám 150e za regulátor 15e ma až tak nakoniec netrápy, nieže by sa mi to páčilo
hlavne aby stým teda niečo aj robili a nie ako na začiatku kde bola nová verzia raz za rok
hlavne aby stým teda niečo aj robili a nie ako na začiatku kde bola nová verzia raz za rok
mino_85 napísal:Už som sa potešil, ale som skúšal nahodiť Aquasuite 2017, ver. 1.2 a chce to odo mňa licenčný kľúč, alebo kúpiť licenciu za 10/15 €
Tak som to nahodil aj ja, mam licenciu do 2017 s aqua 6 xt. Mile od nich ze za 190 eurovy regulator este budem platit za sw.
.
Tvari sa to tak ze ano http://imgur.com/a/Ubs6S .
Kazdopadne sa mi nepaci ze mam platit za sw v najdrahsom regulatore ever bez toho aby som o tom vedel ze nieco take bude.
Kazdopadne sa mi nepaci ze mam platit za sw v najdrahsom regulatore ever bez toho aby som o tom vedel ze nieco take bude.
.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Ja to chápem tak, že sa tými číslami nemyslia roky /2016, 2017, 2018..../, ale verzia SW. Čiže by to nemalo byť časovo obmedzené, skôr rôzne features na rôznych SW verziách. Otázka je jak budú do budúcna udržiavať staršie verzie kompatibilné s novým HW a či takým spôsobom nedonútia ľudí so staršími modelmi kupovať licencie na novší SW, ak to nejakú novú dosku povedzme v 2018 už nevezme. To zistíme až časom.
Neviem odkedy ale uz funguje data access: http://imgur.com/Snf2TGU
Naposledy upravil/-a stiv v Št 05. Jan, 2017, 23:38, upravené celkom 1 krát.
.