Nákup SSD

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Nákup SSD

Príspevok od používateľa spencer »

zdravím chlapi nesledujem vôbec recenzie diskov ani ich porovnávania a teda nemám prehľad a potuchu čo kúpiť . vpodstate sa hľadá niečo také čo bude vcene do 50 € . pokiaľ je možné tak čo najlacnejšie riešenie . kapacita musí byť aspoň 60GB . bude sa použivať v mojom pc ako systémovi z podpisu kde nahradi už dosluhujúci SSD disk . rozhranie zrejme SATA III . iné rozhrania neviem či by sa oplatili a m2 port ja určite nemám a pci-e neviem presne na čo by mi bol a či sa v tejto cenovej kategorii vôbec nejaké dajú zohnať . rád by som kupil osobne v žiline takže zrejme Alza keďže zvyšok zostavy som tam tiež nakupil . inak nemám moc čo dodať len že vopred Ďakujem a nechcem kupiť shit :D

ešte dodám že som narazil na túto recenziu a nejak sa mi to nepáči tak asi by som rád aj niečo solventné a nie ojeb na zakaznika

http://diit.cz/clanek/pomaly-kingston-s ... sty-vykonu
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
castelL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38

Re: Nákup SSD

Príspevok od používateľa castelL »

Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Re: Nákup SSD

Príspevok od používateľa spencer »

ďakujem pekne objednané ;)
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430

Návrat na "Nákupná poradňa"