Pasiv z "A" na NF4
Pasiv z "A" na NF4
supol som pasiv z procaku zo socketu A na NF4 chipset. (cca hodinka robotky s upravami a namontovanim) a teploty su dost dobre. 35 stupnov v klude...pri zatazi zatial neviem este som nic netestoval a foto prihodim dnes alebo zajtra.
NB Acer Aspire 3810T
takze foto:
z pasivu bolo potrebne odrezat relativne dost rebier aby vosiel pod ten dzindzik ktorym je ukonceny slot a taktiez aby tam vosla grafika na dlzku. chladic som prilozil na svoje miesto a zo spodu cez dierky som si nakreslil bodky kde trebalo vrtat skrz cely pasiv...je to uchytene povodnymi plastovymi kolikmi ktorymi bol prichyteny original chladic zatial to drzi:P A dodavam ze na spodku bedne hned pod chipsetom je 12 cm fan @ 5V takze je ofukovany.
z pasivu bolo potrebne odrezat relativne dost rebier aby vosiel pod ten dzindzik ktorym je ukonceny slot a taktiez aby tam vosla grafika na dlzku. chladic som prilozil na svoje miesto a zo spodu cez dierky som si nakreslil bodky kde trebalo vrtat skrz cely pasiv...je to uchytene povodnymi plastovymi kolikmi ktorymi bol prichyteny original chladic zatial to drzi:P A dodavam ze na spodku bedne hned pod chipsetom je 12 cm fan @ 5V takze je ofukovany.
Naposledy upravil/-a allshe v Po 18. Sep, 2006, 16:32, upravené celkom 3 krát.
NB Acer Aspire 3810T
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
ja mam box z mojho prociku na grafike....nemal som rezacku zavitov tak som cez cely pasiv navàtal dve dierky a dal srubky a matky (obycajne M3) a na strane dosky som dal pod podlozku a matku kusok duske z biku chladic je na 5V a je na dotyk vlazny,pri praci vo win je studeny 8) jedina nevyhoda je za zabera 3 PCI pozicie....inak pocul som uz aj o tom zesa to da prichitit aj stahovacimi pasikmy
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
ja som si tiez upravil pasiv zo s.A na NF4.Uchytenie som vyriesil pritlacnymi kolikmi zo stareho chladica NF4...Sorry za nekvalitne photo...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818
Re: Pasiv z "A" na NF4
Dobra pracaallshe napísal:supol som pasiv z procaku zo socketu A na NF4 chipset. (cca hodinka robotky s upravami a namontovanim) a teploty su dost dobre. 35 stupnov v klude...pri zatazi zatial neviem este som nic netestoval a foto prihodim dnes alebo zajtra.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
mas velmi dobry pocit..presne toto som myslel:)matej21 napísal:mam taky pocit ze on myslel to od misa23MBG napísal:sak tam ma aj fotku s grafikou, ma tam len odpilene rebra...sa nabuduce lepsie pozri...allshe napísal:a jak tam vopchas grafiku? ako to mas otocene? nechapem tomu celkom
NB Acer Aspire 3810T
tak sa ospravedlnujem, zle som to pochopil...allshe napísal:mas velmi dobry pocit..presne toto som myslel:)matej21 napísal:mam taky pocit ze on myslel to od misa23MBG napísal:sak tam ma aj fotku s grafikou, ma tam len odpilene rebra...sa nabuduce lepsie pozri...allshe napísal:a jak tam vopchas grafiku? ako to mas otocene? nechapem tomu celkom