E04 za sebou a zatiaľ pre mňa najlepší diel
Inak celkovo, nemám zatiaľ čo vytknúť - 100%.
Planet Earth II (2016 -)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Planet Earth II (2016 -)
Uz mam obidva BD, tak sa dnes na to asi vrhnem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Ja ti skôr odporúčam, ak si to chceš fakt vychutnať - ísť postupne (napríklad 2 diely za deň) a nie všetko pozrieť naraz
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No na to ani nemam cas, cele to pozriem mozno tak za mesiac
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Včera som to načal, prvý diel zatiaľ, samozrejme pecka. Tie vyliahnuté leguány jak zdrhali k vode, to bolo brutálne natočené a zostrihané. Až sa nechcem rozpisovať, nech to nekazím tým, čo to ešte nevideli. namotaný na ďalšie diely...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Mám už za sebou všetkých šesť dielov a pre mňa najlepšie boli E04 - Púšte a E06 - Mestá. Inak fascinujúce zábery vo všetkých dieloch.
Určite si to uložím a občas si to pustím opäť raz
Určite si to uložím a občas si to pustím opäť raz
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Inak dávam do pozornosti, že som si akurát na http://followmy.tv/ všimol, že pri nadchádzajúcich častiach z mojich seriálov mám ďalšiu časť Planet Earth II - S01E07. Na IMDB o tom nič nieje ale na Planet Earth II wiki tam tiež jedna časť je napísaná pod názvom "A World of Wonder".
... takže žeby bola ešte jedna ?
... takže žeby bola ešte jedna ?
.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
To bude možno nejaký bonusový "výcuc". Jak pri prvej sérii bola úvodná From Pole to Pole tuším. Uvidíme.
Inak nemôžem si pomôcť, ale chýba mi v tomto celom trochu "hĺbky". Chápem, že je to celé postavené na fascinácii z vizuálu + Attenboroughovo chytľavé rozprávanie a aby to malo taký ľahko stráviteľný flow, ale na mňa to robí naopak taký "uponáhľaný" dojem. Ako keby to bolo cez mieru zostrihané a príbehy zostali nedorozprávané. Taká Mafia 2... je to celé dobré, ale človek sa nevie zbaviť dojmu, že polovicu niekto nasilu vystrihol. Myslím hlavne štýl akým sa skáče od zvierat k zvieratám... rozohrajú nejakú zápletku, potom pár záberov z akcie a na to bez nejakého rozumného doznenia strih na nejakú inú lokáciu a iné zvieratá. A táto šablóna sa pravidelne opakuje. Príde mi to jak na seba naskladané upútavky niečoho čo má v plnej minutáži ešte len prísť.
Aj vy to tak vidíte, či len ja som divný?
Ako remeselne na jedničku, ale obsahovo to zaostáva, to sa nedá zakryť.
Inak nemôžem si pomôcť, ale chýba mi v tomto celom trochu "hĺbky". Chápem, že je to celé postavené na fascinácii z vizuálu + Attenboroughovo chytľavé rozprávanie a aby to malo taký ľahko stráviteľný flow, ale na mňa to robí naopak taký "uponáhľaný" dojem. Ako keby to bolo cez mieru zostrihané a príbehy zostali nedorozprávané. Taká Mafia 2... je to celé dobré, ale človek sa nevie zbaviť dojmu, že polovicu niekto nasilu vystrihol. Myslím hlavne štýl akým sa skáče od zvierat k zvieratám... rozohrajú nejakú zápletku, potom pár záberov z akcie a na to bez nejakého rozumného doznenia strih na nejakú inú lokáciu a iné zvieratá. A táto šablóna sa pravidelne opakuje. Príde mi to jak na seba naskladané upútavky niečoho čo má v plnej minutáži ešte len prísť.
Aj vy to tak vidíte, či len ja som divný?
Ako remeselne na jedničku, ale obsahovo to zaostáva, to sa nedá zakryť.
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Takže je to tak ako vravíš,... dnes to vyšlo a je tam zostrihaných pár záberov zo všetkých dielov. Má to cca hodinu a pol.mino_85 napísal:To bude možno nejaký bonusový "výcuc". Jak pri prvej sérii bola úvodná From Pole to Pole tuším. Uvidíme.
.