Stolicka k pc
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Stolicka k pc
Paráda, úplne som sa potešil že nie som až taký dement ako som to predpovedal. Tá dolná mechanika pod sedákom tvarovo je úplne odlišná, inde sú umiestnené šróby. Možno je to s tým že mám pojazdový kríž z plastu, nie kov . Acccch ....prečo ja .
//Okey, zložil som ju, nerieším čo pasovalo nepasovalo, mal som 99% nábeh na infarkt. Čo sa týka kvality sedenia, klobúk dole . Asi najvačšia zmena pre mňa je pocit toho, že mi konečne niečo drží aj dolný chrbát. Sedák mám vytiahnutý úplne do posledného profilu vpredu . Spokojnosť, uvidím kolko vydrží .
//Okey, zložil som ju, nerieším čo pasovalo nepasovalo, mal som 99% nábeh na infarkt. Čo sa týka kvality sedenia, klobúk dole . Asi najvačšia zmena pre mňa je pocit toho, že mi konečne niečo drží aj dolný chrbát. Sedák mám vytiahnutý úplne do posledného profilu vpredu . Spokojnosť, uvidím kolko vydrží .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
sa ospravedlnujem, ja som na to nemal vobec cas
ale poradil si si tak super.
ale poradil si si tak super.
Spoiler: ukázať
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
no ak sa podarí emagre zamedziť týmto zbytočným prešľapom bude to celkom slušná firma s výbornými stoličkami za super cenu
zaujímalo by ma koľko ľudí odtiaľ z fóra si ju na andrejove odporúčanie kúpilo
na tvojom mieste píšem do emagry, že či ti jednu nedajú zadarmo za tie zisky
zaujímalo by ma koľko ľudí odtiaľ z fóra si ju na andrejove odporúčanie kúpilo
na tvojom mieste píšem do emagry, že či ti jednu nedajú zadarmo za tie zisky
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja si budem domov tiez nieco riesit,ale fakt zacinam mat pocit,ze to bude nieco silno zdravotne... tak ma zacal boliet spodny chrbat/krize...cely den v kancli,este vecer doma nieco.
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
to si radšej niečo do práce porieš, tam tráviš najviac času predpokladám, resp. by ti to mal zamestnávateľ zabezpečiť, ale tak to sa asi nestane
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
uz sa citim ako opakovaci papagaj, sorry.
EX5 mechanizmus:
XB - synchrónna mechanika s aretáciou operadla v 4-ochh polohách a reguláciou odporu húpania pomocou centrálnej skrutky - súčasťou základnej výbavy
F - synchrónna mechanika s aretáciou v 5-tich polohách operadla a reguláciou odporu húpania pomocou samostatnej páčky
Ma tu niekto to Fko? okrem menej pohodlneho nastavenia, je dovod priplacat 24 eur?
Dakujem.
EX5 mechanizmus:
XB - synchrónna mechanika s aretáciou operadla v 4-ochh polohách a reguláciou odporu húpania pomocou centrálnej skrutky - súčasťou základnej výbavy
F - synchrónna mechanika s aretáciou v 5-tich polohách operadla a reguláciou odporu húpania pomocou samostatnej páčky
Ma tu niekto to Fko? okrem menej pohodlneho nastavenia, je dovod priplacat 24 eur?
Dakujem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som si zamestnavatel sam mam tu stolicku fajn,akurat sa musim donutit sediet vystrety = tj spravne ... inak ma ziadna stolicka nezacharni,ale doma mam crep ) ale chcel by som nieco take do coho sa viem vyvalit (ako keby dozadu) a tam mi pevnostou sa najviac pozadava nejaka dx racer king (aj ked moc tym stolickam neverim)...
- paranoid.asian
- Používateľ
@jednoduska,
ak na tom budes sediet len ty, a nastavis si odpor operadla na jednu moznost, a nemienis sa s tym viac hrat v buducnosti, je to to iste ako vyssia verzia. to nastavenie tuhosti mas v jednochej packe z boku, inak to mas zo spodu sedaka. afaik, nic ine v tom nie je.
@quicky
ofc, mozes mat stolicku najdrahsiu v galaxii a ked sa na nej budes hrbit, tak ti nepomoze.
ak na tom budes sediet len ty, a nastavis si odpor operadla na jednu moznost, a nemienis sa s tym viac hrat v buducnosti, je to to iste ako vyssia verzia. to nastavenie tuhosti mas v jednochej packe z boku, inak to mas zo spodu sedaka. afaik, nic ine v tom nie je.
@quicky
ofc, mozes mat stolicku najdrahsiu v galaxii a ked sa na nej budes hrbit, tak ti nepomoze.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ja by som priplatil, aretáciu máš cez osobitnú páčku a máš 5 polôh "zaseknutia" operadla...ak nikdy v živote nemáš inak ako v 90°uhle, tak to nerieš a nedoplácaj, ak áno, tak odporúčam viac polôh, tam je už istota, že jedna bude tá dokonalá.Jednoduska napísal:uz sa citim ako opakovaci papagaj, sorry.
EX5 mechanizmus:
Dakujem.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- paranoid.asian
- Používateľ
@jednoduska,XB - synchrónna mechanika s aretáciou operadla v 4-ochh polohách a reguláciou odporu húpania pomocou centrálnej skrutky - súčasťou základnej výbavy
ako vidis, tie polohy su tam tiez.
ci sa ti oplati priplatit za polohu navyse a pohodlnejsie ovladanie tuhosti toho operadla je na tebe.
ja zatial pouzivam operadlo na najtuhsej moznosti, bez tych poloh, a zatial je to tak fajn.
aspon trocha namaham chrbtove svaly.
vzdy som chcel posilNovnu a komp v kope.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Podobne na to pozeram aj ja, loleq mam niekedy v zivote opradlo inak ako v 90 stupnovej polohe no stale vidim moznost dalsich 4-och poloh tj. bez problemu
Otazka bola ci to okrem komfortu pouzivania pridava na hodnote co zatial vyzera ze nie. cool, zmestim sa teda pod 300. za stolicku. stale sa s tym neviem vyrovnat ae dolezitejsie je vyrovnat snubenici chrbat nech sa mia na svadbe nehrbi, ze?
Otazka bola ci to okrem komfortu pouzivania pridava na hodnote co zatial vyzera ze nie. cool, zmestim sa teda pod 300. za stolicku. stale sa s tym neviem vyrovnat ae dolezitejsie je vyrovnat snubenici chrbat nech sa mia na svadbe nehrbi, ze?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pozor, vzpriamená pozícia sa počíta ako jedna pozícia, takže len 3 ďalšie.
Jáj a zabudol som dodať, videl som zábery oboch mechaník a tá drahšia vyzerá robustnejšie - to je hlavný dôvod. Plus, mám pocit, že vo firme máme stoličky s oboma týmito mechanikami a z hľadiska polôh mne oveľa viac vyhovuje táto 5-polohová.
Jáj a zabudol som dodať, videl som zábery oboch mechaník a tá drahšia vyzerá robustnejšie - to je hlavný dôvod. Plus, mám pocit, že vo firme máme stoličky s oboma týmito mechanikami a z hľadiska polôh mne oveľa viac vyhovuje táto 5-polohová.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
loleq ty máš doma ergohumana a v práci EX5 ?
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
EH doma a v práci Sidiz a jednu z OfficePro - tie dve majú presne tie mechaniky, ktoré som popísal vyššie.
Zajtra sa asi preveziem do KE pozrieť tú Therapiu, som zvedavý