kupujuci = spotrebitel , predavajuci = zla osoba, ktora ublizuje spotrebitelom.... ak spotrebitel povie,ze toto si mu nepovedal a on nevedel, teda bol oklamany pri kupe,tak to tak proste je...bohuzial kultura je momentalne takato...
sory ale graficke karty kupujes podla rozsahu fps?

pravne je skutocnost taka,ze pokial to kupujuci vopred nevedel a predavajuci ho na to neupozornil, tak proste je to vyrobok ktory ma vady a tam uz postupujeme dalej akym sposobom to riesit, zlava/vymena/odstupenie atd...
priklad : mama ti ide kupit darcek na vianoce , chce ti kupit krasnu drahu kartu za 700Eur, pod stromcekom rozbalis das do pc, a pili ti to usi, az je to neprijemne, co teraz? povies,ze zakony fyziky tvoja mama nepoznala ? - hej je to pritiahnute za vlasy, ale proste fakt je ten,ze spotrebitel je momentalne strasny sef

tiez nevidim dovod alebo handrkovat sa ,ze doom mi pri 1500fps sposobuje tieto zvuky na karte, okej hrat na tom je nezmysel,ale druha vec nekupujem si kartu ktoru mozem "pouzivat" iba do nejakeho rozsahu.
v kazdom pripade ak by mi toto karta robila do 150fps tak by som to isto riesil... presli mi 4karty rukami a zatial som si nieco "vyslovene" neprijemne nevsimol.