Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
A nemáš to setrenie zapnute priamo vo foldingu?
Spoiler: ukázať
Tie takty budu skor vecou VBIOSu, proste je tam niekolko profilov pre roznu zataz a kazdy vyrobca to moze mat nastavene inak. Skusil by som mozno K-boost v EVGA precision.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno neviem v podstate mu padajú takty a nikdy som nevidel že by vo foldinku šli takto dole, 1500 je base clock pre 1060
tiež mám 1060 od EVGA a nič také sa nedeje a konečnom dôsledku má o 1/4 menšie ppd
tiež mám 1060 od EVGA a nič také sa nedeje a konečnom dôsledku má o 1/4 menšie ppd
Ja som praveze videl aj predtym na GTX 970, ze RAMky sli na 6GHz pri foldingu, upravil som v BIOSe a uz bezali na 8GHz. Mozno si porovnaj aj verzie BIOSu, ale ked vsetko ostatne zlyha tak hladat chybu iba tam.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tie ramky sú normálna vec ked používaš cuda je to štandart
v podstet sa aj preberá prečo to NV rob9 ale na nič klúdneho nikto neprišiel
štandartné chovanie je presne to čo robí bios priamo od NV
v podstet sa aj preberá prečo to NV rob9 ale na nič klúdneho nikto neprišiel
štandartné chovanie je presne to čo robí bios priamo od NV
BIOS som nijak nemenil, teda ak ho automaticky neaktualizoval GeForce Experience alebo ovládače. Kde v nastaveniach foldingu sa dá kuknúť to šetrenie?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
fahcontrol/configure/advanced
ale tým to nebude
nedávaš cpu do úsproného režimu? lebo vtedy aj mne ide gpu iba na 1700MHz
ale tým to nebude
nedávaš cpu do úsproného režimu? lebo vtedy aj mne ide gpu iba na 1700MHz
CPU ide na 4300MHz, jedno jadro vyťažené tak na 60% (skáče to 30-80%) zvyšné skáču okolo 20%, celkové vyťaženie sa drží okolo 30% (foldí iba GPU). Nechal som foldiť od včera noci až doteraz a kukám že jadro ide na 608MHz a pamäť na 810MHz (405MHz v Afterburner)...
Power 14%, teplota GPU 37°C, GPU usage 99%. Nechápem absolútne. Folding core priority nastavené na Slightly higher (viac sa nedá), žiadna zmena.
Pre zaujímavosť aktuálne foldí toto: Project 11712, FahCore: 0x21, Estimated PPD: 37762, ETA: 20 hodín a to už má 27% za sebou
V noci keď som púšťal bola tam nejaká normálna s PPD cca 300 000.
Power 14%, teplota GPU 37°C, GPU usage 99%. Nechápem absolútne. Folding core priority nastavené na Slightly higher (viac sa nedá), žiadna zmena.
Pre zaujímavosť aktuálne foldí toto: Project 11712, FahCore: 0x21, Estimated PPD: 37762, ETA: 20 hodín a to už má 27% za sebou
V noci keď som púšťal bola tam nejaká normálna s PPD cca 300 000.
Žiadne chyby mi Windows nevyhadzuje, reset v Afterburner takty nezdvihol, ani reštart FAH. Teraz som dal reštart PC a zatiaľ to ide na tých 1506 s občasným vyskočením na 2100... bohvie dokedy. Vyťaženie CPU sa nezmenilo.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
a aké máš ovládače?
podľa mňa to dobre neni akurát ma nič nenapadá, len viem že ked nechám cpu na 1200MHz ide do kelu aj výkon GK a pritom ked monitorujem takty resp výkon CPU pri bežnom nastavení a spussten FAH ide aj tak na 1200
tebe gk doslova padá na najnižšie taky na aké normálne v 3d beží
podľa mňa to dobre neni akurát ma nič nenapadá, len viem že ked nechám cpu na 1200MHz ide do kelu aj výkon GK a pritom ked monitorujem takty resp výkon CPU pri bežnom nastavení a spussten FAH ide aj tak na 1200
tebe gk doslova padá na najnižšie taky na aké normálne v 3d beží
376.48
No práveže môžem hrať 4 hodiny v kuse a bude držať tých 2100MHz, k 1500 sa v hrách nepriblíži nikdy. Čo hry, v Kombustore drží okolo 2000MHz, F@H musí dávať s prstom v nose...
No práveže môžem hrať 4 hodiny v kuse a bude držať tých 2100MHz, k 1500 sa v hrách nepriblíži nikdy. Čo hry, v Kombustore drží okolo 2000MHz, F@H musí dávať s prstom v nose...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno to zase neni až tak pravda ale ked drží hry tak by malo aj fah
sú tam úlohy resp bývali čo rozkúrili VRM aj GPU rovnako ako kombustor, ale tomu potom zodpovedalo aj PPD
ale toho bolo málo, dokonca o nich rovno aj písali že bacha na ne
sú tam úlohy resp bývali čo rozkúrili VRM aj GPU rovnako ako kombustor, ale tomu potom zodpovedalo aj PPD
ale toho bolo málo, dokonca o nich rovno aj písali že bacha na ne
Mne nejak padli PPD s drivermi hore. Neviem ci to ma byt nuteny prechod na Ti alebo co skusaju.
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak je to hot fix podľa toho čo viem je to ozaj len taká zlátanina, ale všetko na nen funguje ...
akurát sa ľudia sťažujú sem tam že sú pomalšie
akurát sa ľudia sťažujú sem tam že sú pomalšie